Vita:Führer-nap

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Irodalmi témájú szócikkek (besorolatlan)
Sci-fi témájú szócikkek (bővítendő besorolás)

Van egy idevágó, részletes angol nyelvű szócikk. Valaki, aki tudja, igazán lefordíthatná, mert én csak egy kezdetleges szócikket írtam ide. Vagy valaki bővíthetné.

tartalmi segély: Führer-nap[szerkesztés]

Erősen csökkenti az oldal értékét az a tény, hogy a cikk létrhozója leközöl egy erősen rosszhiszemű, elfogult, szándékosan megtévesztő, manipulatív tárgyú és bárgyú, kamaszos ábrándozásnak megfelelő színvonalú "kulturális" szemetet és azt terjeszti nyilvánvalóan nem jó és másokat félrevezető szándékkal. Ha ilyenek megjelennek ezen a sokak által használt ismerettárban (Wikipédia), akkor az lenne a minimum, hogy ilyen szándékosan félrevezető, sokak példaképét szándékosan sértő és elfogult tárgyú oldalakat objektíven véleményeznék vagy egyszerűen törölnék.

Például: "Természetesen ez egy erősen szubjektív és vélhetően nem jóhiszemű szándékkal készült "irodalmi mű", ezért ennek félrevezető tartalmáért és tárgyi mondanivalójáért nem tudunk felelősséget vállalni, hiszen tartalmi hitelessége és értéke gyakorlatilag nulla. Ez az oldal nem nyújt semmi érdemleges és hasznos tájékoztatást, hanem valószínűleg csak a "sokszínűség" érdekeinek képviseletére, ironikus propaganda célt szolgálva került fel az oldalunkra."

...Isten mindent lát! Azt aki ilyen szándékosan manipulatív, megtévesztő, félre tájékoztatásban közreműködik, azt hamar utoléri az isteni igazságszolgáltatás... Mielőbbi égi igazságszolgáltatást kívánok az emberek valódi felvilágosítását szándékosan akadályozók megbüntetésére!

Üdvözlettel, vagyok aki vagyok