Vita:Aleksandër Peçi

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Pasztilla 16 évvel ezelőtt a(z) Untitled témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Untitled[szerkesztés]

A mai napon egy e-mailt kaptam a szócikk tárgyától, Aleksandër Peçitől, a térdem azóta is reszket, a lényeg viszont, hogy átküldött egy fájlt, amely rövid életrajzát, munkásságát, műveinek listáját tartalmazza. Sok helyütt ezek szolgáltak forrásul, viszont sem nyomtatásban, sem írásban nem fellelhetőek. Nem tudom, mi ilyenkor az eljárás? Pakoljam be ide kontrollként az egész listát, amit Peçi átküldött?

Szóval egyelőre nem rakom ide, de ha valaki forráshiányban szenved, szóljon, természetesen mél elrakva, aranyba öntve, bekopizom a szöveges doksit ide, ha kell.

Pasztilla 2007. június 3., 16:55 (CEST)Válasz