Vita:Ölbey Irén Általános Iskola

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A törlési megbeszélés eredménye (2021. november)[szerkesztés]

Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: törölve, nevezetessége nem megalapozott. – FoBe üzenet 2021. november 10., 23:24 (CET)Válasz

Ölbey Irén Általános Iskola[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztésemunkalapmunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a lap törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Nem nevezetes, s nincs forrás, ami nevezetességét alátámasztaná, s az iskolák nem automatikusan nevezetesek. Vépi megkérdőjelezte 2018 májusában a nevezetességét a {{nevezetesség}}(?) sablonnal. Keresés során csak triviális említéseket és az iskola vagy a település honlapját találtam, ami viszont nem független. Alfa-ketosav vita 2021. szeptember 21., 15:38 (CEST)Válasz

Tévedés. – Ary vita 2021. október 12., 14:31 (CEST)Válasz
  •  megjegyzés szerintem egy dögei iskoláról ugyanúgy lehetne írni, mint egy pesti iskoláról, a lényege azonban az lenne, hogy részletes képet adjon az intézményről (keletkezése, vezetése, itt tanult híres emberek stb.). Viszont az esetek 99%-ban hiszem, hogy ezekre nincs is ma már fellelhető forrás, ami alapján lehetne taglalni a felsoroltakat. Jelenlegi formájában a cikk  törlendő – LaSza 🚍 (VITA) 2021. november 9., 21:52 (CET)Válasz

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!