Vita:Ács Irén

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Istvánka 13 évvel ezelőtt a(z) Átdolgozandó témában
Ez egy életrajzi szócikk.
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Életrajzi szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Átdolgozandó[szerkesztés]

Egy wikiszócikk legyen objektív és lényegretörő. Egy enciklopédia nem arra való, hogy bárkit is a legválogatottabb jelzőkkel az egekig magasztaljunk, s ez volt az oka, amiért az SN-sablont kitettem a szócikkre. Az SN-sablon helyett az {{átdolgozandó}}(?) sablont viszont kiteszem, mivel sűrgős átfogalmazásra szorul a cikk (lásd WP:STÍLUS). Néhány kifogásolt rész:

  • A Palócföld, Hollókő legkövetkezetesebb megörökítője.
  • Minden megbízást komolyan vett, számára nem léteztek kisebb, vagy nagyobb feladatok. Halkan, szinte észrevétlenül dolgozott, jelenlétével nem megzavarva, nem befolyásolva az eseményeket. Soha nem késett le semmiről.
  • Ma is aktív, végtelen szorgalmával és kíváncsiságával még mindig fényképez, gyarapítván amúgyis gazdag archívumát. Készíti elő elkövetkezendő riportjait, kiállításait, könyveit - mindnyájunk örömére.

Másrészt pedig úgy néz ki, hogy a szócikk másolmány az www.sauna.katowice.pl/earty/?title=Ács_Irén oldalról, viszont malware miatt a gépem nem engedi meg, hogy leellenőrizzem. Üdv– Istvánka posta 2010. augusztus 14., 15:41 (CEST)Válasz