Sztárok a reptéren

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Sztárok a reptéren
Műfajreptéri magazinműsor

MűsorvezetőSzabó András (Csuti)

Ország Magyarország
Nyelvmagyar
Évadok2
Epizódok22
Gyártás
Forgatási helyszínLiszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér
Sugárzás
Eredeti adó
Eredeti sugárzás kezdete2023. január 8.
Státuszfüggőben
SablonWikidataSegítség

A Sztárok a reptéren egy sztárokkal reptéri magazinműsor volt.

A műsor 2023. január 8-án indult a TV2-n. Eleinte vasárnap délelőttönként volt látható, majd egy évvel a bemutatása után már főműsoridőben volt látható. A műsorvezető Szabó András (Csuti) volt.

Története[szerkesztés]

2022. december 1-jén a ReklámInvázió blog cikke szerint bejelentette, hogy a TV2 2023 januárjában új, sztárokkal foglalkozó reptéri magazint indit a csatorna.[1] A műsor első évadát 2022 decemberének végén jelentették be, ekkor még heti magazinműsorként jelentkezett. A második évadát 2023. december 20-án jelentették be, ugyanakkor egy évvel a bemutatása után főműsoridőként sugárzott.[2]

A műsor menete[szerkesztés]

A műsor célja az, hogy a munkanap végén minél több kilométert gyűjtsenek a versenyzők, amelyek a fődíj, egy álomutazás távolságát határozzák meg. A munkavégzés nem csak a kilométerek gyűjtése miatt fontos, hiszen az aktuális napon szorgalmasabban dolgozó csapat jutalomban is részesül. A jutalmuk pedig nem más, mint hogy a repülőtér szállodájában éjszakázhatnak kényelmes körülmények közt, míg a vesztes csapatnak a terminálon kell aludnia. A műsor készítői minden ismert szereplő számára igyekeztek a több, mint száz repülőtéri munkakörből olyat találni, amivel valódi kihívások elé állítják őket. A szándék az volt, hogy a versenyzőknek egyedi és érdekes feladatokat válasszanak ki, hogy ezen keresztül bemutathassák a repülőtéri szakmák sokszínű és izgalmas világát.

Epizódok[szerkesztés]

ÉvadRészek számaEredeti sugárzásEredeti adó
ÉvadbemutatóÉvadzáró
1.122023. január 8.2023. március 26.
2.102024. január 13.2024. január 24.

Források[szerkesztés]

  1. Dalma, Szabó: Kiderült, hogy mikor indul a Sztárok a reptéren műsor a TV2-n (magyar nyelven). SorozatWiki, 2022. december 29. (Hozzáférés: 2024. február 18.)
  2. Olivér, Garami: Napi műsorként tér vissza a TV2 korábbi vasárnapi produkciója (magyar nyelven). SorozatWiki, 2023. december 27. (Hozzáférés: 2024. február 18.)