Szerkesztővita:Mileaway

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt NyenyecBot 17 évvel ezelőtt a(z) Kép:Aranyhíd.jpg figyelmeztetés témában

Az előbb el kellett mennem, és visszatérve is csak annyi időm volt, hogy bejelentkezzem. Újévben folyt. Boldog Új Évet mndenkinek! Mileaway


Üdvözlünk a Magyar Wikipédiában! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket! Ha bármi kérdésed lenne amire nem találsz választ, akkor a portán érdeklődhetsz! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a Felhasználói lapodon. Hozzászólásaidat így írhatod alá: ~~~~. Köszönjük, hogy segítesz jobbá tenni a mi „magyar néplexikonunkat”! Persze ezt te már mind tudod, de akkor is jár egy köszöntés. :)

Nyenyec 2004. december 29., 21:05 (CET)Válasz

Utóljára abba fecsegtem bele, hogy a Nádasdy még micsoda. Mielőtt összeveszünk, nézd meg, hogy én csak tényeket említettem, és csak abban a vonatkozásban volt szándékomban, hogy politikai nézetei függnek össze vállalt orientációjával, hiszen mindneki oda húz, ahol védelmet kap szavakban is.

Mileaway 2005. január 3., 08:29 (CET)Válasz


Fordítás[szerkesztés]

Kérésed alapján ide másoltam: User:Mileaway/Fordítás.

Nyenyec 2005. január 3., 16:07 (CET)Válasz

Nagyon köszönöm. Bár őszintén szólva a keresőprogramok a userlapokat is megeszik és onnan is idéznek. Így ha valakit sért a tartalom, inkább leszedem. Mit szóltok?

Mileaway 2005. január 4., 18:28 (CET)Válasz

Átnevezés - átmozgatás[szerkesztés]

Kaligráfia -> Kalligráfia

Hali, ha észreveszed, hogy egy szócikk rossz néven szerepel, akkor használhatod az "átmozgat" fülecskét a lap tetején. Ez megőrzi a laptörténetet, a figyelőlistákat, átmozgatja a vitalapot is, stb. nyenyec  2005. január 29., 19:54 (CET)Válasz

Hello can you say me please were you made this photo? de:Benutzer:Devil_m25

Kép:Aranyhíd.jpg figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

Az vélhetően általad feltöltött Kép:Aranyhíd.jpg képnél nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. űnKérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. január 11., 02:34 (CET)Válasz