Szerkesztővita:Lupusz - lupusz

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt OrsolyaVirág 14 évvel ezelőtt
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Lupusz - lupusz!
If your Hungarian is sub-optimal, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
A Wikipédia alapelvei
A projekt alapvető elvei, céljai
Wikifogalmak szójegyzéke
A leggyakrabban használt kifejezések és rövidítések
Felküldési segédlet
Ha olyan fényképet akarsz felküldeni, amit magad készítettél, feltöltheted az összes Wikimédia-projekt közös tárhelyére, a Wikimédia Commonsra
Szócikkírásnál, illetve módosításnál szó szerint ne másolj máshonnan, illetve mindig tüntesd fel forrásaidat!

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: ~~~~


Kezdő vagyok , St először vagyok itt ezen az oldalon és még nem ismerem ki magam. Pedig csak egy fórum ot kerestem volna , ahol elmondhatom leírhatom a véleményemet. Úgy érzem bonyolult oldalak helyett talán valaki hallgasson meg. Biblia tanulmányozásaim során két dologra jöttem rá : 1. Először is a Krónika II 7 - 14 nagyon fontos !!! Nevemről neveztetik az én népem Bár némiképp furcsa számomra a név maga hiszen a héber 4 egymás után következő betüt mint jhvh nem is lehet igazán kimondani és ezért a számomra a jhvh - hoz képest a Jehova olyan , mint a Kovács .-hoz képest a Kuvicsis ,,picit" más aaz értelme és azt gondolom, hogy a Kovács biztosan vagy legalább is több mint valószínűleg megsértődne. De tekintsünk el ettől a sokak által ször- szál hasogatásként felfogható , apró megjegyzéstől. A sokkal fontosabb amiért írok az hogy a biblia tanulmányozásom során rájöttem valami nagyon egyszerű és annál bombasztikusabb dologra. Mert a biblia leírásait sokan azzal kérdőjelezik meg, hogy a leíró személye kétséges ill. maga a leírás nem a legkorrektebb körülmények között történt. Én rájöttem valamire amit csak egyszerűen dupla csavarnak kereszteltem el. Ami logikailag a jövőt és az emberek hitetlenségét is figyelembe véve a múltban bölcs előre látással a jövőben is segíti a hitetlenek megtérését. Méghozzá tisztán Sőt kristály tisztán logikai alapon. Az elméletem olyan tiszta , hogy még a legokosabb és legtanultabb vallás kutató sem találhat benne semmi hibát . Leginkább a Pitagóras tételéhez hasonlítanám. Sokan azt mondják semmi kézzel fogható nincs az írásokban. Csak és kizárólag arra épül, hogy elhisszük -e ( és itt a modern kor emberére gondolok elsősorban )ami le van irva és már is ott járunk, hogy ki az aki leírta és talán halucénogén gombákat is ehetett- mondják a kétkedők. Az elméletem ill a felfedezésem viszont ennek pont az ellenkezőjét bizonyítja ! Abszolút mindenki számára kézzel fogható bizonyítékokkal tudok szolgálni a bibliából A világ Isten általi teremtését illetően. Ami azért fontos mert ha pl. világosan látjuk, hogy a kék pl kék akkor arra is rá kell döbbenni, hogy csak három szín van alap szinek a piros a sárga és a kék. A fontos, hogy szívesen megosztanám egy - egy előadás keretében ezt a nagyszerű felfedezésemet Ha igényt tartanak rá Jehova tanúi.


Szia! rossz helyre írtál, úgyhogy ezt ide másoltam neked.

Biblia ügyben keresd User:Bennót vagy User:eLVet! – OrsolyaVirágHardCandy 2009. november 9., 11:53 (CET)Válasz