Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:FOLTnet

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Gaja 9 évvel ezelőtt a(z) Horvátország és társai témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves FOLTnet!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Gaja   2015. június 10., 10:38 (CEST)Válasz

Horvátország és társai[szerkesztés]

Kedves FOLTnet! Az általad feltöltött cikk-kiegészítések általában nagyon reklámízű megszövegezésűek, ezért az általam figyelt lapokról visszavontam őket. Ha valamit szeretnél feltölteni, akkor azt tárgyilagosan fogalmazd meg, és ne legyen benne direkt hivatkozás olyan oldalakra, amelyek közvetlenül nem a cikkről szólnak (jelen esetben egy utazási iroda oldalára...) Az ilyen direkt reklámhivatkozásoknak nincs helye a Wikipédián.

A másik dolog, amit a Bosznia-Hercegovina cikkben láttam, hogy egy-az egybe bemásoltál szöveget egy másik oldalról. Ez itt jogsértésnek számít. Ha van engedélyed, hogy a másik oldalon szereplő szöveg szabadon (CreativeCommons licenc alatt) felhasználható, akkor azt el kell küldened a magyar Wikipédia OTRS rendszerébe, még akkor is, ha Te vagy az eredeti szöveg szerzője! Természetesen ebben az esetben sem szerepelhet a szövegben reklám, reklámlink stb., és a megszövegezésnek tárgyilagosnak kell lennie.

Ha a továbbiakban segítségre van szükséged, keress nyugodtan! - Gaja   2015. június 10., 10:38 (CEST)Válasz