Szerkesztővita:Ezalai/Corvinus PhD Műhely

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Drkazmer 14 évvel ezelőtt

Üdv! Nagyon jó ez az allap a munka elkezdéséhez. Ehhez szeretnék egy-két kérést hozzáfűzni:

  1. A kategóriafa ezen ágának átszerkesztésében mindenképpen írjatok a Wikipédia:Kategóriajavaslatok lapra, hogy meglegyen a külső input is (a helyi kategória-rendszert jobban ismerők személyében).
  2. Kérjük, hogy számunka (azaz a törzswikisek számára) is világos legyen, hogy ki vesz részt a projekt égisze alatt (a munkacsoport jelzése sem lenne baj). Egyrészt így tudjuk, hogy kivel állunk szemben, másrészt az egész projekt kétoldali, hisz a cikk itt marad.
  3. Egy saját kérés a végére: megkönnyítené a munkánkat, ha e-mailben jómagam is kapnék időközönként értesítést a nem szorosan szakmai jellegű kérdések állásáról, hátha így is tudok segíteni.

Kívánok sikeres munkát! – Cassandro Ħelyi vita (alias Hanák Gábor) 2009. december 5., 01:48 (CET)Válasz

Tisztelt Tanár Úr! Az oldal egyik fejezetében (Wikipédia adminisztrátorok kiválasztása) az adminisztrátor kifejezést a műhely-moderátorok" kifejezésre cseréltem le. Az adminisztrátorok a wikiben egy megnövekedett jogosultsággal rendelkező csoport, akik a Wikipédia funkcióit és szerkesztéseit felügyelik, lásd WP:ADMIN. Kérem megértését, – Burumbátor Speakers’ Corner 2009. december 5., 10:54 (CET)Válasz

Sziasztok!

Először mindenképpen ki szeretnénk dolgozni (mondjuk inkább a PhD-s fiúk és lány :-D) egy átfogó javaslatot, ami éppen folyamatban van. Én mondtam nekik, hogy azért ilyen mély dolgokba nem illik belenyúlni, hanem mindenképpen komolyan meg kell vitatni. Az emberek összeszedése itt a Wikin meglesz, amint regisztrálnak, és szólnak róla nekem is. Meg majd ezen a készülő műhelylapon fel lesz tüntetve mindenki. Az adminisztratív kérdések megvitatását pedig szeretném erre a vitalapra rakni. Amit viszont én kérnék, hogy aki érdeklődik a téma iránt, és megfelelő felkészültséggel rendelkezik, az jó lenne ha valahogy kapcsolatba lépne velem/velünk, ha majd alkalomadtán megvitatnánk például egy-egy kevésbé jóra sikerült szócikk cseréjét. Merthogy ez is egy elég súlyos dolog a Wikipédia életében.
Drkazmer No mesélj... 2009. december 5., 12:20 (CET)Válasz

Az én diplomámon 1992-ben a "közgazdász" formába kanyarított tinta száradt meg, ha tudok bármiben segíteni, akkor itt vagyok. Tartalmilag már elavultam, de wikiszerkesztésileg még nem... :) – Burumbátor Speakers’ Corner 2009. december 5., 12:59 (CET)Válasz
Kiváló! Üdv a fedélzeten! :-D Drkazmer No mesélj... 2009. december 5., 13:05 (CET)Válasz