Szerkesztővita:Bea31

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Wikizoli 9 évvel ezelőtt a(z) Rossz helyre írod a szerkesztéseidet témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Bea31!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Wikizoli vita 2015. április 12., 12:29 (CEST)Válasz

Rossz helyre írod a szerkesztéseidet[szerkesztés]

Üdvözlünk! Először, olvasd el a fenti útmutatókat, majd próbálkozz a próbalapodon szerkeszteni, és csak azután másold át a névtérbe. Szócikket ne írj a kocsmafalra!

Vigyázz a helyesírásra! Mindent forrással kell ellátni. És figyelembe kell venni a nevezetességet is.

Wikizoli vita 2015. április 12., 12:29 (CEST)Válasz



Áttettem ide a szerkesztéseidet a Tudakozóból, majd másold át a próbalapodra! (És utána töröld ki innen!)[szerkesztés]

DUETT 10[szerkesztés]

A DUETT vissza tért. A tavalyi season-t, a 9.évadok Mario Lopez és Bea Disick nyerte. Így Bea már 3-szor zsínorban nyert. Laura Scherzinger maradt, mint műrorvezető, viszont Bradon Duff sajnos befejezte. Így hát a híres rádiós Ryan Scearest lett Laura párja. A zsűrik közül csak Holly Miller maradt meg. Az érdekesség az is, hogy már 4-én vannak, így hát a maximális pontszám 40 lett. A másik 3 zsűri Chery Cole, James Maslow és Simon Cowell. Néhány énekes nem tért vissz. Például Nicholas Wilson, Hailey Reed, Juan Baker és Alexandra Baker.

Szereplők[szerkesztés]

Sztár
Taylor Lautner-Ella Davis
Jennifer Aniston-Melanie Hall
Ian Somerhalder-Vanessa Smith
Nina Dobrev-Sterling Knight
Emma Watson-Josiah Fisher
Paul Wesley-Bea Disick
Phoebe Tonkin-Thomas Kelly
Avan Jogia-Hannah Hill
Ashley Greene-Diego Scott
Orlando Bloom-Zoey Shaw
Kristen Stewart-Adam Lambert
Leonardo DiCaprio-Samantha Thomas
Josh Hutcherson-Bethany Disick
Claire Holt-Evan Russel


14 Taylor Lautner-Ella Davis

13 Jennifer Aniston-Melanie Hall

12 Ian Somerhalder-Vanessa Smith

11 Nina Dobrev-Sterling Knight

10 Emma Watson-Josiah Fisher

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Bea31 (vitalap | szerkesztései) 2015. április 12., 10:33‎



Bea Disick[szerkesztés]

1994-GYEREKKOR[szerkesztés]

Bea Alexandra Disick 1994 szeptember 25-én született Los Angeles-ben. Amerikai énekesnő, színésznő, táncos, modell és reality show szereplő. Anyukája a híres Kardashian family-ból Kourtney Kardashian és az apukája a híres üzletember Scott Disick. Van 4 testvére. Mason, Bethany, Reign és Brianna Disick. Amikor Bea 4 éves volt elköltöztek American Fork-ba, Utah-ba. Bes ide járt suliba. Itt ismerte meg Witney Carson-t, Jenna Johnson-t,és Lindsay Arnold-ot. Bes-ben már itt felfedezték, hogy nagyon ért az zenéhez. Bes külön énekórákra járt, de emelett még érdekelte a színészet és a tánc is. Rengeteg külön órája volt, de sikeres szeretett volna lenni.

SZÍNÉSZETI KARRIER[szerkesztés]

2009 tavaszán vissza tért LA-be, hogy valóra váltsa az álmait. 2009 nyarán jelentkezett a "Bűbájos 7"-be Lea szerepére. Sajnos ezt a szerepet nem kapta meg, viszont felajálották neki Ally Hudson szerepét amit el is vállalt. 2010-ben debütált a B7 1.évada. Bes nagyon jobba lett Austin Gray-jel, Fanny Jenei-vel és Amanda Taylor-ral. Ugyan ebben az évben végre többször is feltünt a családja reality-jában a "K,mint Kardashian"-ban. És vele együtt a testvérei is. 2012 végén bejelentette, hogy egy új szerepet kapott aminek a forgatásai 2013 nyarán lesz. Ekkor még nem tudtunk semmit. Majd 2013 őszén, amikor már befejezték a forgatást fény derült a sorozat nevére. "BEA". A sorozat csak 2014.szeptemberében debütált. Viszont ugyan ebben az éveben nyáron leforgatták a 2.évadot is, ami majd 2015 szeptemberében jelenik meg.

ÉNEKESI KARRIER[szerkesztés]

Bea-t már kiskorában vonzotta az éneklés és meg is volt hozzá a tehetsége. 2008 tavaszán bejeletette, hogy dolgozik első debütáló albumán. Bes retenetesen izgult. Rengeteg képet felrakott a közöségi oldalaira. Végül 2009 április 24-én megjelent az album "BD" címmel. 2010.június 23-án elindult első saját amerikai turnéjára. A turné neve "Bes Disick Tour" volt. 2010.október 24-ig tartott. Ez alatt az idő alatt Bes-nek lett egy rajóngo tábora akik "Bitors"-nak hívják magukat. Az album indén lett platina lemez. 2010 novemberében bejelentett, hogy dolgozik a második albumán. Persze nem volt zökkenő mentes a munkálatok. Bes 2011 szeptemberére igérte, de mivel nem lettek kész vele kicsit félre kelett rakni. Végül 2012. december 23-án megérkezett az abum "Bea Disick" néven. Ez az album is idén lett platina. 2013 januárjában az Extra beszélgető műsorban árulta el, hogy készülőben van a következő albuma. Sőt, már a nevét is tudta, de nem akarta lelőni a poént. Bes rengetegett volt a studióban, talán még többet, mint az előző albumánál. Az érdekesség az az, hogy Bes a Rock Maffia studióban készítette el az albumot. Az album 2013.szeptember 16-án debütált "Bless Myself" néven. Mint a másik két album ez az album is platina lett idén. 2014 végén Bes bejelentette, hogy már a negyedik korong is készülőben van.

7.ÉVAD Bes 2013 őszétől csatlakozott a DUETT-hez, mint profi énekes. A partnere Adam Hill volt a Voice műsorvezetője. Bár Bea nagyon élvezte a probákat, de egy kicsit szigorú is volt. De ennek a szigorúságnak meg lett a gyümölcse. A DUETT 7.évadát megnyerték. 8.ÉVAD A 8.évadban egy nagyon kedves régi ismerősét Austin Gray-t kapta. Nála már sokkal lazában vette dolgokat. Bolondozott, egyfolytában csak röhögött. Egész jól meneteltek. Viszont a 6.héten Bes úgy érezte valamit nagyon elrontottak. És igazi is volt, mert egy szövegrészt kihagytak. Így nem volt csoda, hogy az utolsó 2-ben álltak. Szerencsére tovább jutottak. A fináléban Bes-t láthatunk sírni. Ezt az évadot is megnyerte. 9.ÉVAD Ebben az évadban egy igazi meglepetés volt számára a partnere. Úgyanis Mario Lopez-t kapta partnere ként. Bes és Mario apa-lánya kapcsolatott ápoltak az egész évad alatt. Nagyon jó páros voltak. És ez jó párosos dolog odáig vezetett, hogy megis nyerték. Így Bes történelmet írt. Úgyan is egymás után 3-szor nyert. 10.ÉVAD Az ünnepi évadra is vissza tért. Partnere Paul Wesley.

TÁNC KARRIER[szerkesztés]

Bes egész kiskora óta táncol. 8 éves korától egész 15 éves koráig tagja volt egy hip-hop tánc csapatnak. Rengeteg versenyen vettek részt és elég jó helyezést értek el. Összesen 21 ezüst, 17 bronz és 6 arany. 2013 tavaszán szerepelt a DWTS 16.évadában Val Chmerkovskiy partnereként akivel össze is melegedet. Végül is a második helyig jutottak el, de ők ezt egyáltalán nem bánták.

MAGÁN ÉLET[szerkesztés]

RANDIZÁS/JÁRÁS -Mate Fogarassy (2006.április-2008.október=Járás) -Balazs Szen (2009.január 09-2013.március 29.=Járás) -Valentin Chmerkovskiy (2013.április 15-2014.június 23.=Járás) -James Maslow (2014.július 25-2014.november 09.=Járás) -Valentin Chmerkovskiy /újra/ (2014.november 13-napjainkig) 2015 januárjában Val megkérte Bes kezét. 2015.február 16-án összeis házassodtak Malibun.

Érdekességek[szerkesztés]

-Kedvence énekesnői: Beyonce, Ciara, Alicia Keys, Pink és Rihanna. -Kedvenc színe a kék, zöld, lila és fekete. -Legeslegjobb barátnője már kiskora óta Witney Carson. -Imádja a nála idősebb pasikat. -Alt ének hangja van, pedig nyávogosan beszél. -Szereti az extravegáns cuccokat. -Van egy orr és köldök picingje. -Első csókja 8.ban volt. -Kiskorában volt egy hangszál műtéte ami miatt nem volt biztos, hogy valaha újra fog-e tudni énekelni. De szerencsére tud. -Nagyon szereti a húgát Bethany-t akit néha úgy hív, hogy "Bethellina". Barellinából. -Remekül tud rappelni. -A tánchoz rettentő jó érzéke van.