Szerkesztő:KCs1973

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Magamról[szerkesztés]

Dr. Keresztes Csaba vagyok. 1973. április 9-én születtem Hódmezővásárhelyen. Általános-, és középiskolai tanulmányaimat követően egy helyi gyárban helyezkedtem el betanított munkásként. Az itt eltöltött hat évemet, egy év katonai szolgálat is színesítette.

Ezt követően felvettek a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolára, melyen német nyelvtanári képesítést szereztem. Az intézmény időközben Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Tanárképző Főiskolai Kar lett. Utolsó évesként már németet tanítottam egy szakiskolában, amely hét év után – a pedagógusleépítések eredményeképp – megvált tőlem.

A főiskolai tanulmányok befejezését követően azonban, egy év szünet után, ismét tanulásba kezdtem: jelentkeztem és felvételt nyertem a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar jogász szakára, melyet a tanítás mellett, azzal párhuzamosan végeztem. 2009. január 10-én – a hagyományoknak megfelelően – doktorrá fogadtak.

Érdeklődésem[szerkesztés]

Nyitott gondolkodású, érdeklődő ember vagyok. Figyelmem nem csupán egy-két meghatározott területre összpontosul. Igyekszem befogadó lenni a világ legkülönbözőbb dolgaival szemben. Csak nagyon tág keretek között tudom meghatározni azokat a témaköröket, melyek miatt a Wikipédia szerkesztője lettem: irodalmi, társadalomtudományi témák, életrajzok, a katolicizmus és a pápaság a legjellemzőbbek. De ezeken kívül természetesen sok más témában is szívesen közreműködöm. Szeretek olvasni és – saját szerény lehetőségeimhez mérten – írni is. Gondolataimat megnézheted a http://keresztescs.blogspot.com oldalon. Ha az írásaimmal kapcsolatban véleményed van, azokat kérlek oszd meg velem akár a vitalapomon, akár az említett blogon, vagy keress meg e-mailen.

Készülő cikkeim[szerkesztés]

A folyamatban lévő cikkeket, vázlatokat a Készülő cikkek allapon nézheted meg. Minden hasznos javaslatot, ötletet szívesen veszek. Ha a készülő munkáimmal kapcsolatban véleményed van, kérlek írj nekem.

Cikkeim, melyeket én kezdeményeztem[szerkesztés]

Személyek[szerkesztés]

Fogalmak[szerkesztés]

Cikkek, melyeket szerkesztettem, alakítottam[szerkesztés]

Személyek[szerkesztés]

Intézmények[szerkesztés]