Szerkesztő:Impromtu/mások mondták

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

2007-ben José Cura tervezett és a színpad irányította a világpremiére-t la commedia è finita, az opera, próza és balett egy meta-bemutatója alapozott az operán Pagliacci Ruggero Leoncavavallo által és Cura saját meséje arról, hogy a bohócok utazásvállalata hogyan érte el, hogy legyen. A bemutató hatalmas sikere megjelölte a kezdetet még egy másik oldal ennek a rendkívüli módon eklektikus művésznek a karrierében: színpad vezénylő és szilárd tervezé. Cura az eltökéltség, hogy igazgatóként üldözzenek, az operának ugyanaz az üdítő megközelítése, amit demonstrál, ahogy egy énekes újonnan azonnal látszólagos visszhangzó visszhangjaiban premieredverzió Verdi mascherában Un ballo a Köln operaháznál és abban a sok meghívásban, amit megkapott, hogy irányítson a legjellegzetesebb operák közül néhányat a repertoárban, köztük Samsonben, et Dalila 2010-ben a Karlsruhe operaidény premiere,Puccini Teatro Colónnak Trittico a Nancy operáért és Cavalleria Rusticana és Pagliacci iker-számlájáért, 2011-ben Buenos Aires.

Mások mondták[szerkesztés]

  • "Jose Cura,a new Othello was born."-Jose Cura,egy új Othello született.
  • "Cura proves again that there is no more exciting young tenor on the scene today."-Cura ismét bebízonyította,h nincs több még egy ilyen izgalmas fiatal tenor a színen manapság.
  • "A genius in communicating with the public."-Zseni a közönséggel való kommunikációban.
  • "This tenor possesses the courage of conquerors."-Ez a tenor birtokában van a hódítók bátorságának.
  • "Truly impossible to ignore, José Cura with his voice of the century!"-Igazából lehetetlen figyelmen kívűl hagyni José Curát az(év)század hangjával


  • "José Cura owns the magic formula for sending an audience into a state of rapture!"- José Cura olyan mágikus formulával rendelkezik,amivel a közönséget a gyönyör/mámor állapotába repíti.