Kategória:Mentorálás

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Ez a kategória a mentorálással kapcsolatos összes lapot, sablont és kategóriát sorolja fel.

A lap frissítéséhez kattints ide!

Kapcsolatfelvételi sablonok – új sablon készítésekor ezt a táblázatot is ki kell egészíteni

Lásd még: tippsablonok, adminisztratív sablonok

{{subst:Mentor-szóltam}} Szóltam a mentoroknak, hogy a {{Mentort kérek}}(?) felirattal egy segítőtársat kértél magad mellé a Wikipédia szerkesztésébe való betanulás idejére. Addig is, amíg kért mentorod jelentkezik, a Wikipédia:Kocsmafal (kezdőknek) lapon teheted fel a Wikipédia szerkesztésével kapcsolatos kérdéseidet. Érdemes az üdvözletben látható kék hivatkozásokra is rákattintgatni!
{{subst:Mentor-anon}}(?) A {{Mentort kérek}}(?) sablonnal mentort kértél magad mellé a Wikipédia szerkesztésébe való betanulás idejére, de különféle okokból csak regisztrált szerkesztőket tudunk elkísérni a Wikipédia szerkesztésében tett első lépései során. Arra kérünk, válassz magadnak nevet, és azzal bejelentkezve ismételd meg a segítségkérést!
{{subst:Leszek-a-mentorod}}(?) Üdvözöllek a Wikipédiában. Láttam, hogy mentort keresel segítségül magad mellé. Ha gondolod, én szívesen leszek a mentorod. Ebben az esetben légy szíves válaszolj nekem itt, ezen üzenet alatt. Ha akarod, választhatsz valaki mást is a többi mentor közül.

Alkategóriák

Ez a kategória az alábbi 5 alkategóriával rendelkezik (összesen 5 alkategóriája van).

A(z) „Mentorálás” kategóriába tartozó lapok

A következő 31 lap található a kategóriában, összesen 31 lapból.