Jonathan Davis and the SFA

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jonathan Davis and the SFA
Információk
EredetAmerikai Egyesült Államok
Alapítva2007
Aktív évek2007-jelen
MűfajNu metal, Alternatív metal
Kapcsolódó előadókKorn Fear and the Nervous System, Black Light Burns, Stone Sour, Slipknot
Tagok
Jonathan Davis

Miles Mosley
Shenkar
Zac Baird
Ray Luzier

Shane Gibson
Korábbi tagok
Michael Jochum
SablonWikidataSegítség

Jonathan Davis and the SFA (Simply Fucking Amazings, magyarul nagyjából: Egyszerűen Kibaszottul Csodálatosak), a Korn frontemberének, Jonathan Davisnek a szóló zenekara.

Története[szerkesztés]

A "Jonathan Davis and the SFA" első turnéja Amerikában volt, 2007-ben, utána 2008 tavaszán is volt egy, Európában. Főleg Korn számokat játszottak. A debütáló albumukat 2011-re tervezték, amit egy észak-amerikai turné követ, de egyelőre nem jelent meg CD-jük, de számokat már írtak, ami írására főleg Buffalo Bill és a Bárányok hallgatnak című film inspirálta őket. Ezek: "Basic Needs", "Medicate", "Happiness", " Final Days", "Russia", "August 12", és "Gender". Három másik, cím nélküli demót is felvettek.

Két élő albumuk van, az egyik az Alone I Play, 2007-ből, a másik a Live at Union Chapel, 2011-ből.

A leghíresebb számuk valószínűleg a Got Money, amit Lil Wayne írt és énekelt eredetileg. A Stone Sour és Slipknot gitárosa James Root is közreműködött a feldolgozásban.

Tagok[szerkesztés]

Az együttes oldalán az áll, hogy Jonathan Davisen kívül nincsen a zenekarnak más állandó tagja, ám nem nagyon cserélődtek eddig a tagok.

Időleges tagok:

Alapító tagok:

Fordítás[szerkesztés]

  • Ez a szócikk részben vagy egészben a Jonathan Davis and the SFA című angol Wikipédia-szócikk fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.