Danny Pickett

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Danny Pickett
Lost – Eltűntek-szereplő
Megjelenési információk
Első megjelenéseHárom Perc
Utolsó megjelenéseNem Portlandben
MegszemélyesítőjeMichael Bowen
Danny Pickett adatai
Születési neveDanny Pickett
Nemeférfi
Állapotaelhunyt
Életkoranem ismert
Származásismeretlen

Danny Pickett egy fiktív szereplő a Lost c. sorozatból.

Először akkor jelenik meg, amikor Michael Walt keresése közben meglátja az éppen vizelő Danny-t. Michael fegyvert szegez rá. Danny eltereli a figyelmét, míg Tom hátulról nekitámad.

Később, amikor a túlélők szembetalálkoznak a dzsungelben Tommal, ő vezeti elő a foglyul ejtett Kate-et, mivel Alex vonakodik megtenni. Visszatérvén a táborukba, Danny vérmintát vesz Michaeltől.

Ő is ott van a mólónál, amikor Michael eléjük vezeti társait. Amikor Sawyer gúnyolódni kezd Tommal, Danny gyomorszájon rúgja. Később, ő felügyel Kate-re és Sawyerre a kőfejtőnél.

Kiderül, hogy ő Colleen férje. Colleen súlyosan megsérül a vitorlás megszerzésekor. Danny szörnyülködve követi figyelemmel, ahogy Juliet és Jack az életéért küzdenek. Miután Colleen meghal, Danny Sawyeren áll bosszút a történtekért. Addig veri őt, amíg Kate ki nem jelenti: szereti őt.

Miközben Jack Benjamint műti, elhatározza, hogy megöli Sawyert. Kirángatja a ketrecéből, majd fegyvert szegez a fejéhez. Ám kénytelen elengedni őt, mivel Jack Benjamin halálával fenyegetőzik.