Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2015-04-17

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Várkonyi Eszter e-mail címe[szerkesztés]

Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Azt szeretném megtudni, hogy
== varkonyi eszter e-mail cimet szeretnem megtudni ==
--188.6.55.2 (vita) 2015. április 17., 13:06 (CEST)[válasz]
válasz
Melyik Várkonyi Eszter adatára vagy kíváncsi? Elég sokan vannak ám! Csak a Magyar Telekom Online Tudakozója is 4 ilyen nevű előfizetőt tart nyilván - más telefonlisták is tárolhatnak ilyen nevet, többet is.
Néhány adattal szűkíthetnéd a keresést: Példák: miről nevezetes, hány éves, hol él stb.
Talán a színésznő e-mail-címét szeretnéd tudni?
Nem rendelkezünk nevezetes személyek adatbázisával (ha lenne, akkor sem tennénk közzé a benne lévő információkat).
Azt hiszem, a színésznőt pl. a Veszprémi Petőfi Színház titkárságán keresztül érheted el! Vagy a Facebook-lapján. Írj neki ezen elérhetőségek valamelyikére! Ha ő beleegyezik a közvetlen kapcsolatfelvételbe, akkor azt tőle tudod meg! (Arra ne számíts, hogy publikus lesz az elérhetősége!)
vitorlavita 2015. április 17., 19:29 (CEST)[válasz]

Információ bizonyos személyekről[szerkesztés]

Ez a kérdés még nyitott. Ha tudod a választ és a forrást is meg tudod adni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Azt szeretném megtudni, hogy adnak-e felvilágosítást bizonyos személyekről? hogy tudom ellenőrizni, hogy az adott személy létezik?
--83.218.185.72 (vita) 2015. április 17., 19:56 (CEST)[válasz]
válasz
Ha tőlünk kérdezed, hogy tudunk-e a keresésben segíteni, akkor a határozott válaszunk a NEM!
Ha azt kérded, hogy honnan várhatsz segítséget, akkor az adott személy hiányolásának okától függ a keresés hivatalos útjának első lépése.
Ha azt akarod tudni például, hogy a valamikor eltávozott házastársad él-e még, vagy meghalt-e, s ez azért érdekel, mert új kapcsolatodat szeretnéd hivatalossá tenni, akkor - szerintem - az őnkormányzatnál kezdd. Az anyakönyvvezető bizonyára tudja, merre-kihez fordulj!
Ha viszont tragédiától tartasz, mert hogy eltűnt pl. otthonról gyerek, vagy kamasz, vagy beteg, vagy idős családtag, barát stb., akkor a rendőrséghez kell fordulni, minél hamarabb!
A folytatást már ők mondják meg.
vitorlavita 2015. április 17., 23:49 (CEST)[válasz]