Ugrás a tartalomhoz

Wikipédia:Véleménykérés/Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Somorjai Martina

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Somorjai Martina (véleménykérés)[szerkesztés]

Vita összefoglalása

Somorjai Martina (hozzászólások)[szerkesztés]

A törlési megbeszélésen olyan helyzet alakult ki, ami véleményem szerint az ottani vitát lehetetlenné és feleslegessé teszi. Úgy gondolom, hogy mások véleménye segíthet előrébb vinni az ügyet.

Vigilans_inspector egy rendkívül hosszú hozzászólással kezdte. A szócikk szinte minden mondatát kifogásolta. Ami még nem is lenne baj. Hanem erős elfogultság érződik a véleményében. Olyan jogszabályra hivatkozva nevezi sok helyen kuruzslónak és bűnözőnek a szócikk alanyát, amit az Alkotmánybíróság elutasított. Olyan állítást fogalmaz meg egy, a szócikkben érintett személyről, hogy jogerősen elítélték, pedig az az ügy folyamatban van. Olyan fórumról állítja, hogy évek óta nem írtak oda, ami most is aktív. Stb.

Folytathatnám a felületességből és ilyen mennyiségben már szerintem szándékos rosszindulatból született megállapításait, de túl hosszú lenne. Aki bekapcsolódik, az úgyis elolvassa az oldalt. Remélem az én reagálásomat is tanulmányozzátok majd, mert legjobb tudásom szerint válaszoltam neki. De semmi eredménye, változatlanul téves és sértő állításokat fogalmaz meg.

Folyamatosan azzal vádol, hogy én vagyok a szócikk alanya. Szerinte mindenki, aki nem ért egyet vele, az egyenlő Somorjai Martinával.

Remélem, lesz aki bekapcsolódik és segít ez ügyben dűlőre jutni. – Harsoga vita 2024. február 2., 01:01 (CET)[válasz]