Wikipédia:Közlekedésműhely/Engedélyek/Erdélyi Tibor

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Engedélykérő levél[szerkesztés]

Monorierdői vasúti baleset, műszaki mentés
Monorierdői vasúti baleset, tűzoltók
Tisztelt Erdélyi Tibor!

Ezúton szeretnék Öntől engedélyt kérni arra, hogy egy weblapján szereplő képet felhasználhassak.

A kép címe: http://www.baon.hu/lapokkepek/kepgaleria/1029000/1029016_DSCF2897.JPG

(Amennyiben nem Ön a kép jogtulajdonosa, de azt valamilyen módon engedéllyel használja, legyen szíves megmondani a képtulajdonos címét, vagy továbbítani neki ezt a levelet. Amennyiben Ön a képet engedély nélkül használja, legyen szíves ezt is jelezni, a további levelezést elkerülendő.)

A képet a Wikipédia szabad enciklopédia (http://hu.wikipedia.org/) weblapjain (http://hu.wikipedia.org/wiki/Monorierd%C5%91i_vas%C3%BAti_baleset) szeretnénk felhasználni. Az enciklopédiát bárki szerkesztheti; a tartalma garantáltan szabadon felhasználható bárki számára; célunk a pontos, objektív szócikkek létrehozása minden fontosnak tartott témában. A Wikipédia jelenleg az internet legnagyobb közösségi tudásbázisa, ami több mint 250 nyelven összesen nagyjából 10 000 000 szócikket tartalmaz.

A képeket illusztrációként használjuk cikkeinkhez. Erre akkor van lehetőségünk, ha Ön mint ezen kép jogtulajdonosa a kép szabad felhasználásához hozzájárul.

A projekt csak törvényesen elérhető, szabad képeket használ. A szabad felhasználás alapja az, hogy a képet a tulajdonosa egy szabad licenc-szerződés keretében engedje publikálni.

Ez röviden azt jelenti, hogy a kép bárki által tetszőleges célra szabadon felhasználható és terjeszthető, akár módosított változatban is.

Szeretnénk arra megkérni, hogy tegye lehetővé ezen kép szabad licenc alapján való felhasználását. Projektünk erre a "Creative Commons" (http://creativecommons.org/) szervezet licenceit javasolja, melyek

közül a "CC-BY-SA-2.5" nevű kifejezetten arra jó, hogy a képeket szabadon fel lehessen használni, de a forrást mindig meg kelljen jelölni.

Ennek rövid, illetve hosszú szövege a

http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.5/ linken olvasható.

Amennyiben Ön támogatni szeretné a Wikipédia kezdeményezését, vagy csupán elfogadhatónak tartja, hogy a képet a fentiek alapján publikálni lehet, akkor kérem, hogy ezen levélre válaszoljon, akár csak annyit, hogy:

"Hozzájárulok, hogy a kép a "cc-by-sa-2.5" szabad licenc alapján felhasználható legyen."

Ha további kérdései lennének, szívesen állok (vagy állunk, a Wikipédia lapjain) rendelkezésére. Tisztelettel, Cséplő Gábor (CsGábor) Wikipédia szerkesztő

Erdélyi Tibor engedélye[szerkesztés]

Tisztelt Cséplő Gábor!

A www.tuzszolnok.hu honlapon található, valamennyi általam készített fotót felhasználhatják!

Üdvözlettel: Erdélyi Tibor


  • kelt: 2008. október 9.
  • kapcsolattartó: CsGábor