Vita:Zalaboldogfa

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ez a szócikk témája miatt a Magyar települések műhelye érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Vázlatos Ez a szócikk vázlatos besorolást kapott a kidolgozottsági skálán.
Közepesen fontos Ez a szócikk közepesen fontos besorolást kapott a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: Linathrash (vita), értékelés dátuma: 2009. január 9.
Magyar településekkel kapcsolatos szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Szócikkből áthozva[szerkesztés]


A monda azt mondja:régen zalaboldogfa helyén egy erdő volt ahol élt egy vadász egy napon mikor a vadász elindult az erdőben találkozott egy vaddsiznóval.Az állat futni kezdett feli a vadász elindult a egy nagy fa felé és felmászott rá. A vad nem tudta kidönteni mert olyan magas és vastag volt a fa ígyhát tovább állt. A vadász nagyon boldog volt és azt mondta a fának "ó légy te boldog fa".Hát így tartják az idősek. Én is egy gyermektől hallotam akinek a mamája mesélte.

Zalaboldogfán nincs nevezetesség vagyis ha az emlék szobor annak számít akkor van. Boldogfán még van egy LOvalda is ahol vannak pónik különfajta lovak és kecskék.Lehetőség van lovaglásra is vagy lovas szekeren utazni.Zboldogfán még van egy cros(nem vagyok bíztos benn hogy így írják de remélem mindenki érti mire gondolok) pálya amit szinte minden nap látogatnak motorosok és vagy egy fudball pálya is meg persze van focicsapatunk is.

Pilgab üzenőlapja  2008. június 18., 22:55‎ (CEST) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)