Vita:Veszprémi Keresztény Közösség

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Linkoman 13 évvel ezelőtt a(z) A reklám szót nem szó szerint értjük témában

Reklám?[szerkesztés]

"Ebben a szócikkben egyes szerkesztők szerint reklámízű megfogalmazások találhatók. (a vita részleteihez lásd a vitalapot)."

Szívesen javítom a kifogásolt részeket, ha eláruljátok melyek azok.

A reklám szót nem szó szerint értjük[szerkesztés]

A reklám szót nem szó szerint értjük a Wikipédiában, hanem azt a stílust jellemezzük vele, amely tények helyett dícsér valamit, esetenként önmagát vagy a gyülekezetet, amelynek tagja.
Ez a cikk nem vesz tudomást arról, hogy a Wikipédia LEXIKON, márpedig már azzal a kijelentéssel is, hogy " Isten szuverén kezdeményezésére" jött létre, megoszthatja az ovasók véleményét. Ezt úgy kell érteni, hogy az első gyülekezet, amely? Ha pedig nem úgy kell érteni, akkor ebbe a szócikkbe ugyanúgy nem való, mint más karizmatikus gyülekezetek szócikkeibe.
A Wikipédiát számos hívő szerkesztő is írja. Ezek különböző felekezetekbe, gyülekezetekbe tartozhatnak illetve tartoznak. Vannak ateista szerkesztőink is. Éppen ezért bármilyen kijelentés, amely arról beszél, hogy a viszonya különleges az Úrral (a Jóistennel, a Gondviselővel stb.), akaratlanul is hitbéli vitát kavar.
Vagyis egy lexikonba más tónusú szöveget várunk, mint ami a gyülekezet saját honlapján nagyon helyénvalóan megjelenne.
Az alkalmak időpont szerinti közlése is reklám.
Jó munkát a javításhoz.--Linkoman vita 2011. március 8., 12:35 (CET)Válasz

Szerkesztve[szerkesztés]

Igyekeztem javítani a szócikket azok alapján, amiket felvetettél. Ha még valami nem felel meg, akkor azt is javítom. Köszi szépen a segítségedet.