Vita:Vízrakéta

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Linkoman 7 évvel ezelőtt

Vita:Vízrakéta

Kedves Linkoman!

Jelzést kaptam, mely szerint a munka alatt lévő "Vízrakéta" szócikkemet "reklámcélú szöveg, tárgyi tartalom nélkül" minősíted. Mint ahogy a szócikk jelenlegi szövege is jelzi, magam is tudatában vagyok, hogy a szöveg messze nincs kész, szándékomban áll azon a következő hetekben dolgozni.

Reklámcélú volna? Ha - mint a szövegben jelzem - főleg tanároknak, szülőknek, gyerekeknek lehet izgalmas, akkor valóban "reklám". De megfogadom észrevételed, azaz a szöveg jelzett további alakítása során ezt törlöm.

A hivatkozott blogot magam írom. Ebben több év tanulását, saját, valamint külföldi tapasztalatait foglalom össze... Ha kételyed van, kérlek olvass bele bármely posztba...

Nem csoda, hogy a Google-ban nincs találat... :) Éppen azért (is) népszerűsítem számos médián (Facebook, blog, fórum, talán Wiki), hogy legyen... :)

Igen, valóban nem vagyok túl tapasztalt Wikis... Ezen kívül egyetlen szócikket gondoztam.

Ám kérlek adj esélyt a témának (és nekem)...

Köszönöm, üdv és BÚÉK:

Vízrakéta


Kedves Linkoman!

Köszönöm megértésed és támogatásod!

Üdv és még 1x BÚÉK:

Vízrakéta


Szia! Érdemes válasz előtt megnézni magának a cikknek az állapotát. Egyik szerkesztőtársunk jelenősen fejlesztette a cikket, azóta, hogy a cikk azonnali törlését javasoltam. Sőt, két órája már a sablont is levettem.


Ugyanakkor rossz hírem az, hogy saját blogot önmagában nem tekinthető forrásnak a Wikipédiában, mivel mások által nem ellenőrzött szöveg. (Ez ugyanolyan, mintha a saját jegyzetfüzetemre hivatkoznék forrásként, ahová azt írok be, amit csak akarok.) Üdv.--Linkoman vita 2016. december 31., 18:47 (CET)Válasz


Szia,

ahogy láthatod, tartottam a szavam és feltöltöttem tartalommal a Vízrakéta szócikket.

Ami az általad írtakat illeti: valóban, csak kicsit megkésve érzékeltem, hogy elkezdtetek dolgozni a szócikken, de őszintén szólva a rapid törlésre jelölést követően nem is számítottam erre... Köszönöm!

A blogokkal kapcsolatos véleményt megértem. Saját domain hiányában ezt a lehetőséget ragadtam meg a vízrakétával kapcsolatos tudnivalók magyar nyelvű rendszerezésére. Bízom benne, hogy a blog, de főleg a szócikk számos külföldi hivatkozása legalább részben kiegyenlíti a bloggal kapcsolatos fenntartást...

Üdv,

Vízrakéta