Vita:Váci Világi Vigalom

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Linkoman 10 évvel ezelőtt
Reklámszöveg másolmánya.----Linkoman vita 2014. március 21., 09:46 (CET)Válasz
Átfogalmaztam lexikoncikké, de így forrás nélküli, vérszegény anyag.
Az idegenforgalmi szöveget kivágtam, intő példaként:

"A három nap során fellépnek az országosan ismert és elismert művészek, ám a könnyűzenei és komolyzenei produkciók mellett, kirakodó vásár, gasztronómiai bemutató és megannyi kiállítás, gyermekprogram fogadja az ide látogatót. A programok alatt külön kincs a város épített öröksége, hiszen Vác belvárosában a múlt számos emléke megmaradt, így a vigalom programjai során ismét élettel töltik meg a belvárost, ahol valóban megelevenedik a barokk hangulat.

A három napos ünnep során, az országosan ismert és elismert művészek mellett, a kiváló helyi produkciókat is díjmentesen tekintheti meg a közönség. Családi programokkal, kiállításokkal, kirakodó vásárral, várják a vendégeket, egy gyönyörű városban, ahol a komolyzenétől kezdve a könnyűzenei koncertekig programon szerepel számos minőségi produkció.

A hagyományoknak megfelelően megrendezésre kerül a nagy sikerű , ha van kedve, öltözzön barátaival együtt korhű viseletbe és legyen részese Ön is a város forgatagának."----Linkoman vita 2014. március 21., 09:58 (CET)Válasz