Vita:Transformers: Prime

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Animation disc.svg Ez a szócikk témája miatt az Rajzfilmműhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Születő Ez a szócikk születő besorolást kapott a kidolgozottsági skálán.
Közepesen fontos Ez a szócikk közepesen fontos besorolást kapott a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: Ákos97 (vita), értékelés dátuma: 2012. június 23.
Rajzfilmekkel kapcsolatos szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

1. évad[szerkesztés]

Van ennek a szakasznak értelme? Az ilyen epizódfelsorolásra találták ki az epizódlistákat, vagy hogy külön cikk az epizódnak. Másik hogy az idézeteket meg a Wikidézetet találta ki a Wikimédia.--dr.Garfbob10(2) Smiley123.png labirintus 2013. február 26., 19:54 (CET)

Egyetértek. – áкos9702 posta 2013. február 27., 17:21 (CET)

Mi bajod van? Mit károgsz itt valami epizódfelsorolás sal ? Mi ez? Én csak leírom ide miről szól a sorozat és leírom hol tekinthető meg!!! Az idézetet IDÉZŐJELBE (") raktam, úgyhogy nem követtem el plágiumot. :-) HA SZERINTED ENNEK NINCS ÉRTELME AKKOR NE NÉZD MEG EZT A CIKKET!!! Miért vágja ki valaki a linket ahol meg lehet tekinteni a sorozat adott részét? – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Balint.mb (vitalap | szerkesztései)

A YouTube-os hivatkozást azért távolítom el sokadszorra, mert jogsértő a videó. Ha nem érted, miért gond a jogsértő felvétel, hát elmondom: gondolj csak bele, hogy te vagy a Transformers: Prime producere. Pénzt kapsz azért, hogy a Cartoon Network megvette a sorozatot. A Cartoon Networknek azért éri meg pénzt kiadni a sorozatra, mert ha jó a nézettsége (ami nyilvánvalóan igaz, mert már a második évad megy), akkor több hirdető akar majd reklámozni a CN-en, hiszen így több ember nézi meg a reklámot. Vagyis a sugárzó csatorna is közvetett módon pénzt nyer a sorozatból. Ha viszont feltölti valaki valamely videómegosztóra, akkor az nem jelent pénzt se a készítőknek, se a sugárzó csatornának (sőt elszívja a nézőket a tévé elől)! A jogsértő videók feltöltése bűncselekmény. Lehet, hogy már hallottad ezt: Nem lopnál autót, nem lopnál pénzt, nem lopnál semmit. Akkor filmet se lopj! (vagy valami ilyesmi) Egyébként meg úgy is letörlik majd. – áкos9702 posta 2013. március 1., 17:29 (CET)

Én nem mondtam hogy plagizálod az idézeteket és az rossz, hanem hogy az idézeteket nem a Wikipédián írjuk ki, hanem a Wikidézeten. Az epizódokat pedig szinte bárhol nézed meg mindenütt a sorozat epizódlistáján tárgyalják vagy külön cikket hoznak neki létre.--dr.Garfbob10(2) Smiley123.png labirintus 2013. március 1., 18:58 (CET)


Olyan vagy mint egy röhejes politikus, téged a pénz a pénz és a pénz érdekel. Mi jogsértő ebben a videóban ... nézd végig nem titkos :Transformers: Prime 1. része. Jó ,hogy nem mindjárt a TEK-nek szólsz... (a kommunista diktatúra már rég elmúlt,tehát a információk szabadon áramolhatnak Pl.: egy videó... Egyébként is nem én vagyok a Transformers: Prime producere tehát mit érdekel engem, /és téged is/ hogy mi baja van a hülye pénzével... YouTube nem jogsértő: bárki szabadon bármit feltölthet, megnézhet és letölthet stb... Ne politikusként gondolkozz!: 1. a nézők ugyanúgy nézik a tévét ( én például végignéztem az összes Transformers: Prime részt youtube-on és le is töltöttem, naponta megnézem . a Cartoon Network-on és az RTL-en is a részeket, mert a youtube-ra csak késpőbb töltik fel!) 2. egy kocsilopásnak és a lopásnak nincs köze a egy film linkjéhez és megnézéséhez ( miért minden film nézése illegális?????!!! vagy mi ?)

A külön és az eoizódlistában cikkben viszont kérném a segítségedet. Balint.mb

Azért ne hasonlítgassunk egy Wikipédia szerkesztő egy Fideszes, Mszp-s vagy Jobbikos pénzmániás, hazugságfóbiás vadbarommal. A Wikipédiának nincs sok köze a pénzszerzéshez, (ha lehetne vele pénzt szerezni, akkor az alapítók valószínűleg egy villában élnének a tengerparton). Megj: lehet hogy nem titkos, de a CN-nek joga van hozzá, hogy engedélye nélküli videókat letöröltesse. Pl. Pam kutyáék videóját is letöröltette az RTL Klub, mert az X Faktor jeleneteket tartalmazott az engedélye nélkül.--dr.Garfbob10(2) Smiley123.png labirintus 2013. március 8., 21:41 (CET)

U.I.: Az epizódlistát elkezdem csinálni amint végzek a Spongyabob a hűtő csapdájában cikkel.--dr.Garfbob10(2) Smiley123.png labirintus 2013. március 8., 21:51 (CET)

Bár az epizód forrása talán mégis fölhasználható.--dr.Garfbob10(2) Smiley123.png labirintus 2013. március 8., 21:57 (CET)

Úgy látom, neked hiába beszélünk! Az indokot fentebb leírtam, nem tudom tovább ragozni. Egyszer úgyis eltávolítják, mert sértik a Cartoon Network, a Digitalscape, a K/O Paper Products, a Darby Pop Productions, a Hasbro Studios és a Polygon Pictures jogait. Mert utóbbiak a gyártók, a CN-é pedig a szinkron. --áкos9702 posta 2013. március 9., 07:36 (CET)


Egy film megnézése. Itt egy Epizód. Nem jogellenes és nem sért senkit. Ráadásul nem lopom el a filmet?! Hova vigyem?... A zsebembe tegyem... Ha megnézek egy filmet nem lopom el... és ha másoknak is megmutatom, cikket írok róla azzal se sértek meg senkit. A Cartoon Network, a Digitalscape, a K/O Paper Products, a Darby Pop Productions, a Hasbro Studios és a Polygon Pictures ..... nak van elég pénze, én rájuk magasból teszek... Engem csak az érdekel, hogy a Transformers: Prime sorozatot minél többen nézzék és minél több rajongója legyen. Ehhez segítséget nyújtok nekik, hogy miről szól és hol nézhetik meg. A Wikipédia SZABAD enciklopédia !


Az epizódlistákat eggüt is megírhatjuk ha... végzel.

Nem jogsértő, ha megnézel egy jogsértő videót. Egyébként ilyen linkeket más szócikkekben sem szokás elhelyezni. Ne tojj magasból ezekre a vállalatokra, ugyanis nélkülük nem létezne ez a sorozat! Egyébként csak egy hír: áprilistól szünetre vonul a CN-ről a sorozat. --áкos9702 posta 2013. március 9., 12:21 (CET)


áprilistól szünetre vonul a CN-ről a sorozat: Az RTL-en megnézem vagy letöltöm a netről... :-)