Vita:Theresianum (Bécs)

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Adam78 16 évvel ezelőtt

Javítgattam a cikkben pár dolgot, ami szemet szúrt, de nem néztem át végig. Van benne pár furcsaság. Az egyik a vilgári reálgimnázium. Ez miez? Polgári vagy világi? Ügyesen összevonták a két szót, az biztos. :)

Másrészt az aeiou is értelmetlennek, vandalizmusnak tűnt elsőre, aztán beugrott, hogy mintha már láttam valahol. Be kéne linkelni, nehogy másvalaki jóhiszeműen kitörölje!

Ádám 2007. augusztus 16., 11:59 (CEST)Válasz

Válasz Linkoman vitalapjáról:

  • ahelyett, hogy megnézted volna A MAGYAR WIKIBEN, hogy ez mit jelent, mert több szócikkemben hivatkozta már rá. – Sajnálom, aeiou néven augusztus 16-án 13:18 perckor (amikor e sorokat írom) még nem létezik ilyen szócikk a magyar Wikipédiában.
  • Ennyi fáradsággal rá is jöjettél volna, hogy ÉN NEM ÍROK BE VANDALIZMUST. Hogy képzelted? – Egyszerű a válasz: sehogy nem képzeltem. Nem is gyanúsítottalak ilyesmivel semmilyen formában. Csak annyit írtam, vandalizmusnak látszik, be kéne linkelni. Végtelenül hálás lennék, ha legközelebb figyelmesebben olvasnád, amit írok.
  • te pedig józt élcelődsz azon, hogy a polgári szót elírtam – (1) Nem tudtam, hogy ezt a szöveget te írtad: én szkennelési hibára gyanakodtam a Pallaszból. (2) Mielőtt megírtam az üzenetemet, direkt ránéztem a billentyűzetre, hogy a po meg a vi milyen messze vannak egymástól. A p jobbra fent van, a v meg középen lent. Ezért nem gondoltam elgépelésre.
  • Továbbra is vandalizmusnak tűnik (még ha tudom, és üzenetem megírásakor is feltételeztem, hogy nem az, sőt ezt üzenetemben is világosság tettem), ezért továbbra is be kéne linkelni az aeiou-t. Remélem, világos a "tűnik" ige jelentése, amely nem azonos a "van"-nal. Attól, hogy valami nem vandalizmus, még tűnhet annak. Örülnék, ha legközelebb egy kicsivel konstruktívabban fogadnád a kritikát, pláne ha ilyen apróságról van szó. Előre is köszönöm.

Ádám 2007. augusztus 16., 13:27 (CEST)Válasz

Köszönöm a linket. Ádám 2007. augusztus 16., 15:11 (CEST)Válasz