Vita:Terplán Zénó

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Szabo Tamas 17 évvel ezelőtt a(z) Megjegyzés témában
Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Miskolccal kapcsolatos szócikkek (színvonalas besorolás)
Életrajzi szócikkek (jól használható besorolás)
Műszaki tudományokhoz kapcsolódó szócikkek (színvonalas besorolás)

Megjegyzés[szerkesztés]

Beirtam Vita:Pattantyús-Ábrahám Géza - A szerzöi hozzájárulás természetesen folyamatban van Györben. Hamarosan várható, de sürgetni nem célszerü. Ugyancsak a Terplán Zénó szócikkel is direkt a családjával, személyes kapcsolatban Miskolcon. Ezek mind magánjellegü kapcsolatok, csak szivességböl csinálom. Fontos magyar mérnökök, senki nem törödött eddig velük, pedig különösen Vita:Pattantyús-Ábrahám Géza az egyik leg elismertebb a tanitványai körében.

Az éberség jó a vandálok ellen, de ha semmi bizalom nincsen velem szemben, pedig azt hiszem nem vagyok itt ismeretlen, akkor a jóindulatú anyaggyüjtés-töl elmegy a kedvem! Mindenki egyformán gyanús aki megmozdul. db007 2007. január 22., 09:03 (CET)

Egyenlöre nem folytatom a munkát a cikkeken amit elkezdetem. Találtam másokat is, akik várnak (Informatika kategoria körül), amig ez a törlési örület lecsillapodik. Nagyon zavar a törlések KULTURÁLATLAN módja, ezt kell javitani. Segitetek a ma javasolt eljárást bevezetni? Ha most kilátástalan, akkor / addig tudok mást is csinálni. Szabo Tamas 2007. január 17., 14:31 (CET)Válasz