Vita:Természetvédelem

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search

Ez a cikk lehet, hogy szakmailag pontos, de semmiképp nem közérthető. Mondhatjuk, hogy süketelés a nagy része. Arra lettem volna kíváncsi, mennyit kaphat, aki 2 millió Ft eszmei kárt okoz, ám nem derült ki. (http://www.kecskemeti-hirhatar.hu/hirek/csiga-biga-galiba-rendorkezen-a-csigagyujtok)--Joda604 vita 2013. június 11., 00:24 (CEST)

link, mely később hasznos lehet: http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&rov=1&id=7069

Komoly...[szerkesztés]

...cikk, elismerésem! Szerintem jót tenne neki néhol egy-két magyarítás, csak a közérthetőség kedvéért, és a téma szépsége miatt. "Minthogy a természeti-, társadalmi- és főként a gazdasági folyamatok is globálisak, ezért súlyos veszélyeket rejt magában, ha a közigazgatás és a jogrendszer a jelenlegi regionális és lokális szinten marad, mert akkor a demokratikus politikai hatalom illuzórikussá válhat a multinacionális gazdasági érdekcsoportok hatalmával szemben." Üdv: --213.197.81.93 2007. április 9., 01:16 (CEST) User_vita:Kar_Mester

2 in 1?[szerkesztés]

Meglepetéssel látom, hogy a természetvédelem szócikkbe valaki beleírta a természetkárosítás bűncselekményre vonatkozó információkat is, a Btk. különös részének méretes sablonjával.
Ez természetesen két külön szócikket igényel.--Linkoman vita 2014. március 3., 20:29 (CET)