Vita:Szent Rókus

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt NCurse 17 évvel ezelőtt a(z) Szubcsonk témában
Ez a szócikk témája miatt a Középkorműhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Középkori témájú szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Szubcsonk[szerkesztés]

Figyeljetek, megvárjátok, amíg rendesen feltöltöm a cikket (kb. még 20 perc),vagy pedig 10 perecenként csonkoljátok, és kezdhetem majdem elöről az egészet?

Köszönöm:-) Aranyhold üzenőlapja  2006. június 22., 21:54‎ (CEST) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)

Nem csonkoljuk, hanem tettem rá egy szubcsonk sablont, mivel a szubcsonk szintjét ütötte meg. Ebben semmi rossz szándék nem volt. Ha ilyenkor jelzed a vitalapon, h dolgozol rajta, senki nem nyúl hozzá. Vagy teszel egy {{tataroz}} sablont a cikkre, vagy eleve allapodként hozod létre. Szóltál, tehát békénhagyjuk. Egyszerűen működnek itt a dolgok, csak feltételezz jószándékot. :) Jó munkát! NCurse üzenet 2006. június 22., 21:59 (CEST)Válasz

Ok, elnézést, elégé kezdő vagyok még itt... Aranyhold üzenőlapja  2006. június 22., 22:01‎ (CEST) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)

most már alakíthatjátok, van még 1-2 hiba az oldalon... köszönöm:-) Aranyhold üzenőlapja  2006. június 22., 22:59‎ (CEST) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)