Szerkesztővita:Aranyhold

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt NyenyecBot 17 évvel ezelőtt a(z) Kép:Maros.jpg figyelmeztetés témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Aranyhold!

Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a Segítség! lapokon, akkor a portán vagy a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (pl. érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ez az üdvözlet is példa rá. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást! - Alensha (üzenet • műveim) 2006. június 22., 23:26 (CEST)Válasz

hivatkozások[szerkesztés]

Szia! Nézd csak, így szoktuk: Romániában helyett Romániában, Erdélyben helyett Erdélyben - sajnos a wikipédia nem ismeri a magyar toldalékokat, úgyhogy magától nem tudja a ragozott alakból kitalálni, mire hivatkoznál. Jó szerkesztést! SyP 2006. július 16., 16:16 (CEST)Válasz

Kép:Maros.jpg figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

Az vélhetően általad feltöltött Kép:Maros.jpg kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. január 11., 03:09 (CET)Válasz