Vita:Sliders

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Televíziós sorozatokkal kapcsolatos szócikkek (besorolatlan)
Sci-fi témájú szócikkek (bővítendő besorolás)

Potenciálisan másolt anyag[szerkesztés]

PDmaybe-icon.svg

A szócikkben Damibot egy automatikusan lefolytatott vizsgálat során egyezés(eke)t talált egy külső forrásban is megtalálható szöveggel. Kérlek vizsgáld meg az egyezéseket, és a szócikket, és döntsd el, milyen további akció szükséges, hogy az esetlegesen fennálló jogilag tisztázatlan állapot megszűnjön.

Ha az egész szócikk egy külső forrásból származik, helyezd el rajta a {{jogsértő}}(?) sablont, és jelezd az egyezést a megfelelő oldalon.

Ha csak a szócikk egy része származik külső forrásból, távolítsd el a jogilag tisztázatlan részt a cikkből, vedd le a szócikkről a figyelmeztető sablont, és töröld a vitalapról is ezt a figyelmeztetést.

Ha az egyezés minimális, fontold meg az egyező mondatok átfogalmazását, a sablont távolítsd el a szócikkről, és a figyelmeztetést innen a vitalapról.

Ha a szócikk szabadon felhasználható forrásból származik (például egy közkincsnek számító lexikonból, mint a Pallas), vagy az egyező mondatok nem jogsértőek, akkor távolítsd el a szócikkről a sablont, és jelezd a bot naplójában is ezt a tényt.

Ha úgy érzed, a külső forrásnak a Wikipédia lehetett a forrása, és az nem felel meg a felhasználási feltételeknek, kérlek jelezd az adminisztrátoroknak, ha a külső forrás megfelel a felhasználási feltételeknek, távolítsd el a szócikkről a figyelmeztető sablont, és jelezd ezt a bot naplójában.

Az egyezést egy robot találta, így annak pontosságában lehetnek hibák. Kérlek ötleteiddel, javaslataiddal, az esetleges hibákkal, vagy téves találatokkal kapcsolatban vedd fel a kapcsolatot a bot gazdájával.

Alább találhatóak a szócikk és a külső források egyezései:A fenti üzenetet elhelyezte: Damibot 2007. március 20., 00:27 (CET)Válasz[válasz]

Hatodik-hetedik szezon[szerkesztés]

Töröltem zsozs bejegyzését a 6-7. szezonról. Bár ő azt állítja, látta őket a tv-ben Amerikában, sehol semmi nyoma a neten a létezésüknek, bár a számos rajongói oldalon valóban továbbírták a történetet. Ha valaki talál bizonyítékot leforgatott és bemutatott 6-7. szezonokra, az más helyzet, addig viszont legendának kell tekintenünk őket.– Korovioff vita 2009. március 22., 23:07 (CET)Válasz[válasz]