Vita:Nyugat-Szahara

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Piraeus 8 évvel ezelőtt a(z) A cikket ellopta az Index témában
Ez a szócikk témája miatt a Földrajzműhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Vázlatos Ez a szócikk vázlatos besorolást kapott a kidolgozottsági skálán.
Nagyon fontos Ez a szócikk nagyon fontos besorolást kapott a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: Torini (vita), értékelés dátuma: 2011. június 15.

Képfigyelmeztetés[szerkesztés]

A következő képeket törölték vagy törlésre jelölték a Commonson. Mielőtt eltávolítod a képet a szócikkből, ellenőrizd a commonsos lapját, hátha időközben visszavonták a törlési jelölést, vagy eleve tévedés volt. A kivett képet próbáld meg helyettesíteni egy másikkal. Ezt az üzenetet a CommonsTicker írta.

-- CommonsTicker vita 2008. április 20., 04:30 (CEST)Válasz

Infobox[szerkesztés]

Valami hiba van az ország infoboxában, ott is a térképpel főleg. Szétesik az oldal tőle, hibásan jelenik meg.

A cikket ellopta az Index[szerkesztés]

Ma, 2015. október 16-án az Indexen megjelent egy cikk, ami ebből a Wikipédia cikkből változtatás nélkül kimásolt mondatokat.

„...a Polisario Front gerillaharcainak köszönhetően Marokkó uralma meggyengült, de nem ért véget, a terület végső státuszáról (a teljes függetlenségről vagy a Marokkóhoz tartozásról) egy 24 éve halogatott népszavazás hivatott dönteni. A fegyveres konfliktus 1991 óta szünetel, az ország jelenleg két részre van osztva a megszállók által létrehozott fal mentén. A nyugat-szaharai lakosság jelentős része ma is az algériai Tindouf környékén található menekülttáborokban él, Tindoufban székel a Szaharai Arab Demokratikus Köztársaság száműzetésben működő kormánya is. Aki elmélyedne a témában, itt és itt talál magyar olvasnivalót.”

Ugyan a cikket linkelték, de nem jelezték, hogy a szöveget innen vették át. Elég durva, hogy ilyesmi egy tekintélyes magyar online újságban megtörténhet. Mindenesetre, ha valaki az azonosságot a jövőben felfedezi, ne tegyen a cikkre „copypaste” sablont, ne tegye jogsértőre, mert nem mi plagizáltunk, hanem minket plagizáltak... Piraeus vita 2015. október 16., 13:44 (CEST)Válasz