Vita:MOL Bubi-gyűjtőállomások listája

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Cvbncv 5 évvel ezelőtt
Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Közlekedéssel kapcsolatos szócikkek (besorolatlan)
Budapest témájú szócikkek (besorolatlan)

Ez a lista mitől lexikoncikk témája??? --Linkoman vita 2018. november 3., 21:31 (CET)Válasz

A téma nevezetessége miatt. Üdv: Cvbncv Vince(érveljünk) 2018. november 4., 20:27 (CET)Válasz

{{ping|Cvbncv]] -- Nem értem. Egy téma nevezetessége érdemi szócikket indokol (az megvan) és nem címjegyzéket.

A címjegyzék egy reklámeszköz, ezt nehéz vitatni. És felesleges is egy lexikonban. Az okostelefonon ugyanannyi meghívni a hivatalos oldalt, mint a Wikipédiát. (Ez egyébként a közösségi közlekedéssel kapcsolatos ezernyi oldalra igaz: nem a Wikipédiát kell megnéznie, aki kiváncsi valamelyik buszjárat menetrendjére.)

Vagy a reklámtilalom relatív, tehát a kedvencünket lista bemásolgatásával is reklámozzuk, mást meg nem?--Linkoman vita 2018. november 4., 21:26 (CET)Válasz

Szia! Nem látom a reklámjelleget. Mindenféle vasútállomásokról van külön szócikkünk, tehát egy közösségi közlekedési eszköz hálózati információjának közlése nem lehet ismeretlen számodra sem. Reklámozza a MÁV-ot Karakószörcsök megállóhely saját szócikke? Aligha. Hasonlónak látom ezt jelen szócikk információtartalmához (annyi előnnyel, hogy itt egy listaszócikkel ki van lőve az egész).
A beüzemelés dátuma, és a megjegyzés oszlop tartalmaz egy sima címlistán túlmutató információkat is. Ha ezek olyan információk, melyek téged nem érdekelnek, az még önmagában nem törlési ok.
Az a felvetésed, hogy "a kedvencünket lista bemásolgatásával is reklámozzuk, mást meg nem?" számomra teljesen érthetetlen személyes támadásnak tűnik, melyben megfeledkezel róla, hogy jóhiszemű, témától független, önkéntes szerkesztő vagyok. Ha nem értesz egyet a szócikk létével, megírásának módjával, vagy tartalmával, akkor kérlek szorítkozz ezek megemlítésére a vitalapi megjegyzéseidben.
Ha szerinted a cikk törlendő, akkor javaslom, hogy jelöld törlésre. Ha a közösség úgy értékeli, hogy a cikk törlendő, azt természetesen elfogadom. Kérlek viszont, hogy a személyeskedést ott is mellőzd majd, mert ez méltatlan egy olyan régi szerkesztőtől, mint te. Cvbncv Vince(érveljünk) 2018. november 5., 08:06 (CET)Válasz