Ugrás a tartalomhoz

Vita:Keviczky Kálmán

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Bináris 14 évvel ezelőtt

A család történetének utána kéne nézni. Irodalomként nincs feltüntetve az Alapmű, Horváth: Magyarország családjai, 185?kor adták ki 13 kötetben. A család történetének mellesleg a cikkben tárgyalt személyhez alig van relevanciája. Kb mintha Könyves Kálmánnak az életrajza úgy kezdődne, hogy egyszer volt egy Emese nevű aszszony. A kategóriában ő az egyetlen cikk, a kategóriát törölni kéne (3 cikknél kevesebbnek ne legyen már kategória létrehozva.) A jelen időt pedig át kéne fordítani múlt időbe, nemcsak mert nem élő személyről van szó meg mert a múltban történt eseményekről, hanem mert a többi cikk is ilyen. Satak Lord 2009. február 12., 19:46 (CET)

Bocsánat, nem Horváth, az más, itten Nagy Ivánról vagyon szó. Satak Lord 2009. február 19., 15:52 (CET)

A fentiekkel egyetértek + még az alábbiakat kellene rendbe rakni:

  • Nem derül ki, honnan származnak az idézetek (valamiféle visszaemlékezés).
  • Az ilyen részletek nem lexikonba valók: "a fiatal és roppant tehetséges hadnagy"; "új időszámítás kezdődik Keviczky Kálmán életében. Ismét megnősül"; "a nemzetközi béke élharcosa örökre elment, de szellemiségét itt hagyta nekünk, és ezt magunkban őrizzük."
  • Mik azok az "az ENSZ körébe tartozó egyetemek"? – Hkoala 2009. április 5., 16:16 (CEST)Válasz

Ez mekkora sületlenség már, hogy Ferdinánd 1629-es oklevele bizonyít egy Kr. u. 373-ban történt eseményt????? A legjobb, amit erről mondani lehet, hogy zavaros kotyvalék. Az ilyen "cikkeknek" valahol egész máshol lenne a helyük. Bináris ide  Kampány a számok helyes írásáért 2009. november 22., 08:06 (CET)Válasz


Az életrajzának a családi származási része valószínűleg fals, ez az őrült írhatta saját magáról még életében, és terjedt el az UFÓsok körében, valószínűleg az egyik ilyen szerkesztette a szócikket is. Ezért valószínűleg az életrajz sok más része is fals lehet. Visszaellenőrizhetetlen az életrajzának sok állítása. Ahogy a munkássága is őrültség, a youtubeon egy kilencvenes évekbeli videó felvételen mutogat holdi krátereket, breccsákat, medencéket, hogy ott azok földönkívüli olajfinomítók meg földönkívüli hidak. Csillagász vagyok, és az ilyen őrültektől megüt a guta. Az ilyeneket az OPNI-ban kezelték akkoriban gyógyszerekkel, és a folyosó végénél tovább nem engedték. Az is borzalmas, hogy ezt az őrültet akkoriban a csillagászati tanszékünk vezetőjének, Marik Miklósnak kellett elviselnie, akit akkoriban rendre zaklatott ez az őrült a leveleivel és marhaságaival (pl hogy katonailag lerohanják a földönkívüliek Magyarországot, meg hasonlók), és még azt sem tudta, hogy az MTA-nak nincsen csillagászati tanszéke, mivel az MTA nem egyetem, hanem az MTA-nak csillagászati kutatóintézete létezik, keverte a szezont is a fazonnal. Egy bekattant elmeháborodott katonai szakértő volt, nem több.