Vita:Kálmán Imre

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Star of David.svg Ez a szócikk témája miatt a Zsidóságműhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Jól használható Ez a szócikk jól használható besorolást kapott a kidolgozottsági skálán.
Nélkülözhetetlen Ez a szócikk nélkülözhetetlen besorolást kapott a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: Partmoso (vita), értékelés dátuma: 2020. május 11.
Zsidósággal kapcsolatos szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Kálmán Imre (Emmerich) más nyelven[szerkesztés]

Úgy néz ki, hogy elég kezdő vagyok a szerkesztésben, mert a segítséget próbálgatom használni, de eddig mégsem sikerült az angol nyelvű cikkre hivatkozni. Talán egy gyakorlottabb szerkesztő lenne szives kijavítani a hibát.

Az angol nyelvű cikk más nyelvekre is utal, de ettől a cikkől nem lehet még közvetlenül más nyelvre utalni.

LouisBB 2006. július 20., 09:41 (CEST)

Megoldottam. A többi nyelvet elintézik bizonyos automatizmusok (»bot)«. Less bele szerkesztés nézetben, hogy hogyan? (Aláíráshoz használd a négy hullámot). Üdv OsvátA. 2006. július 20., 09:45 (CEST)

Hivatkozási név[szerkesztés]

Egyetértek OsvátA-val hogy idegen névre ne hivatkozzunk, ha a magyar ember nem változtatta meg a nevét, de kivándorlása után Amerikában és Franciaországban, Németországban, Ausztriában Kálmán Imrét Emmerichként ismerik.

Mivel nincs még elég gyakorlatom szerkesztésben, talán segíteeni fogsz a más nyelvű cikkekre való utalásra. (Az eredeti cikk vitalapján való kérés ismétlése)

LouisBB 2006. július 20., 09:56 (CEST)

A neve: hát persze! Mindenütt, ott, őnáluk: jó az Emmerich. Itt meg rossz. Békérdés: hát persze. Én is, és más is: segítünk. Üdv. OsvátA. 2006. július 20., 10:15 (CEST)

Ez egy vitalap de az egyetértés hiánya miatt haragra nincs szükség. Kösz a segítségért. Az angol cikkben egy nagyobb szobor is van ami Meszes Tóth Gyula alkotása. Egy gyakorlott szerkesztő át tudná másolni talán. A legjobbakat! LouisBB 2006. július 26., 15:50 (CEST)

Lektorálás[szerkesztés]

Mióta 2006 júlusában OsvátA. egy lektorálandó címkét tett a cikkre nem sok lényeg változott. A magam részéről helyesnek és jól olvashatónak találom. Hacsak valakinek kedve lenne hozzá egy leszármazottjának a véleményét kikérni azt javasolnám, hogy a lektorálandó címkét már el lehetne távolítani LouisBB 2007. szeptember 29., 23:31 (CEST)