Vita:Herold

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Karmela 14 évvel ezelőtt a(z) Másolás témában
Ez a szócikk témája miatt A történelem segédtudományainak műhelye érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Történelmi segédtudományokkal kapcsolatos szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Másolás[szerkesztés]

Rákerestem egy véletlenszerűen kiválasztott szövegrészre, és nem csak szó szerint, de az ottani elütéssel együtt!) megtalálható ugyanaz a szöveg a cikkben és a Munkácsy Mihály általános iskola honlapján. Ott a Wikipédia nem szerepel forrásként, viszont ezt írják:

„Lapunk készítésekor történelmileg a leghitelesebb forrásnak a pénzérméken és pecséteken ábrázolt címereket tartottuk. Lehetőség szerint az illusztrációként felhasznált képanyag a http://www.numismatics.hu/,és a http://www.inf.u-szeged.hu/; http://www.heraldika.hu honlapról származik. Iodalom - forrás: 1. Laszlovszky József: A magyar címer története; 2. Ruffy Péter: Magyar ereklyék, magyar jelképek; 4. Gyurkovics Zoltán grafikái; 5. TÁJÉKOZTATÓ A CÍMER- ÉS JELKÉPTÁRRÓL - dr. Szegfű László CSC a történelemtudományok kandidátusa - tanszékvezető főiskolai tanár munkája. A fotók egy része Laszlovszky József könyvéből származik (Kozma Károly és Gyarmathy László felvételei).; 6. Typo Print Stúdió grafikái és adatbázisa.”

Az itteni cikk viszont nem nevez meg forrást.

Kérem a cikk gondozóit, hogy nevezzék meg a cikk forrásait, és hogy szó szerinti másolások nélkül szoritkozzanak a tartalmak visszaadására.

Karmelaüzenőlap 2009. augusztus 20., 14:27 (CEST)Válasz