Vita:Cyberpunk

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Misibacsi 10 évvel ezelőtt a(z) Filmek sorrendje témában
Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Szerepjátékkal kapcsolatos szócikkek (besorolatlan)
Irodalmi témájú szócikkek (vázlatos besorolás)
Sci-fi témájú szócikkek (bővítendő besorolás)

hozzáértő[szerkesztés]

valaki hozzáértő tegyen már ide egy képet! mondjuk a mátrixból vagy a robocopból. az angol wikipédián van is kép, csak nem tudom belinkelni.

Alkotások[szerkesztés]

Nem tudom, mi alapján készült a lista, de az Én, a robot, a 200 éves ember és a Légy sokkal inkább sci-fi mint cíberpunk.

Alkotások detto[szerkesztés]

Az Akira c. animációs filmet érdemes lenne még a listába illeszteni.

Alkotásokhoz[szerkesztés]

Sziasztok! Én a minap belevettem az alkotásokba az Akirát, a Ghost in the Shell-t és az Animatrix-ot is. Igaz, ezek animék, nem élőszereplős filmek, de a Filmek alá raktam. Remélem elfogadják a szerekesztésem, mert az Akira és GitS nagyon is idevaló alkotások. Indítottam egy Képregények kategóriát is, ebbe belevettem a Bloodlust c. képregényünket, ami szintén cyberpunk (persze keverék stílusa van, de uralkodó a cyberpunk).

Remélem elfogadják majd a fentieket! :) - Kozi87 Kozi87 üzenőlapja  2012. május 25., 15:14‎ (CEST) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)Válasz

Filmek sorrendje[szerkesztés]

A filmek jelenleg össze-vissza oda vannak hányva, jobb lenne időbeli sorrendbe rakni őket. misibacsi*üzenet 2013. július 25., 21:36 (CEST)Válasz