Vita:Cerberus hadművelet

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search
Panzer aus Zusatzzeichen 1049-12.svg Ez a szócikk témája miatt a Hadtudományi műhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Bővítendő Ez a szócikk bővítendő besorolást kapott a kidolgozottsági skálán.
Nélkülözhetetlen Ez a szócikk nélkülözhetetlen besorolást kapott a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: Kavics (vita), értékelés dátuma: 2008. március 23.
Hadtudományi szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Ha az angol wikiről fordítottam a cikket, és az ottlévő forrásokat itt is beírtam a lap aljára, akkor az úgy jó? --Dili 2007. március 21., 11:12 (CET)

Talán így most jó. Milliófélét mondtunk már forrásokról, csak éppen azt nem rögzítettük, hogy akkor mi is van...--Mihasznay-Kibitz Godson fóruma 2007. március 21., 11:29 (CET)
Ja: hogy az enwiki-cikk pontosan melyik állapotáról készült a fordítás, azt egyedül te tudod, kedves Dili. Ha nincs különösebb mozgás az angol cikkben, akkor talán annak sincs nagy jelentősége, hogy egy nappal előbbi vagy későbbi állapotra mondjuk-e, hogy az volt a kiindulópont.--Mihasznay-Kibitz Godson fóruma 2007. március 21., 11:33 (CET)

Átirányítások[szerkesztés]

Hali. Szerintem a 3 ideivatkozó átirányításból 2 felesleges (Kerberosz-hadművelet, Kerberosz hadművelet), mert igazából magyarul is Cerberus volt a hadművelet neve, csak valamiért azt is lefordítottam (kínos vigyor: ON). Szóval szerintem ezeken a neveken senki nem fogja keresni a lapot. Bocsi --Dili 2007. március 21., 11:24 (CET)

Ám ha mégis e neveken keresné, legalább megtalálja. Semmi rettenetest nem látok két értelmes redirekt létében.--Mihasznay-Kibitz Godson fóruma 2007. március 21., 11:29 (CET)