Vita:Cannibal Corpse

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Ary 14 évvel ezelőtt a(z) Kannibál Hulla témában
Ez a szócikk témája miatt a Könnyűzenei műhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Vázlatos Ez a szócikk vázlatos besorolást kapott a kidolgozottsági skálán.
Közepesen fontos Ez a szócikk közepesen fontos besorolást kapott a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: Ary (vita), értékelés dátuma: 2011. április 12.
Könnyűzenei témájú szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Műfaj[szerkesztés]

Mélyen Tisztelt Szerkesztő Úr/Hölgy! Az együttes zenei stílusát azért pótoltam a szóval mert hivatalosan (Technical) Death Metal stílusban űzik az ipart nem csak simán Death Metal-ban. Efelől utánanézhet a www.rockerek.hu zenekarok menüjében a "C"-betűnél. A C.Corpse a 2. sorban van. Itt is minden le van róluk írva ami fontos. Igaz nem ez a zenekar(ok) hivatalos honlapja viszont épp olyan szigorú szabályok vonatkoznak erre az oldalra is mint a Wikipédiához. Tehát ha valaki egy zenekarról szeretne profilt feltenni ugyanúgy az érintett zenekar engedélyére van szükség ott is! Ezért is merem ajánlani. PRÓBÁLTAM!!!!!!

Először is, tedd ki az aláírásodat a bejegyzés végére, hogy ne kelljen nyomozni, ki vagy. A 10. ikonra kell kattintani a szerkesztőképernyő tetején. Másrészt a hozzászólás címének nem érdemes a szócikk címét adni, mindenki tudja, hogy róluk lesz szó, mert az ő vitalapjukon vagy. A hozzászólás címében az érintett témát jelöld meg! – Ary vita 2009. július 27., 22:59 (CEST)Válasz

Kifogásaim a műfaji megjelöléseddel kapcsolatban:

  • Helyesen írva Technical death metal, nem kell semmilyen zárójel.
  • Ha véleménykülönbség van egy adott témában, érdemes megnézni az angol wikipédián a kérdéses szócikket, azt pármillióval többen szerkesztik és az ilyen ügyeket, ha voltak is, már rég lejátszották.
  • A Cannibal Corpse szubjektíve, akár lehetne "technikás" death metal csapat is, viszont objektíve nem tartozik ebbe a stílusba, lásd en:Cannibal Corpse és en:Technical death metal!
  • A Cannibal Corpse-t egyébként nevezik gore death metalnak is a véres-beles dalszövegek és lemezborítók miatt, brutal death metalnak is a súlyosságuk miatt és egyesek technikás death metalnak is mondják, pedig akár a Suffocation vagy az Atheist, akár más bandák jóval technikásabb, bonyolultabb dalszerkezetekkel dolgoznak.
  • Lényeg a lényeg, hogy a Cannibal Corpse az egyik legjobb death metal zenekar. Így egyszerűen és szimplán.
    Ary vita 2009. július 27., 22:59 (CEST)Válasz

Kannibál Hulla[szerkesztés]

Zenei és technikai tudásuk és hírnevük miatt ez nagyon fontos bővítés.

Attól, hogy másik user nevet is használsz, mint a Dupla Szufla, még lehet tudni, hogy ki az. – Ary vita 2009. augusztus 11., 22:15 (CEST)Válasz