Vita:Budapesti 10. sz. országgyűlési egyéni választókerület

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Zimmy 6 évvel ezelőtt a(z) @Zimmy: témában

@Zimmy:[szerkesztés]

  1. , A magyar választási törvény nem ismer kamupártokat és a wikipédiának, nem feladata (sőtt szerintem tilos) bárkit vagy bármilyen pártot minősíteni! Az általad töröltek, szabályosan nyilvántartásba vett képviselőjelöltek, nem lehet köztük differenciálni egyéni ízlés, párthovatartozás alapján!
  2. , A Választási Iroda a pártokat az általuk megadott rövidítéssel (rövid névvel) szerepelteti minden dokumentumában és a szavazólapon is, és nem a wikipédia határozza meg ezeknek az írását!
  3. , Nem 106 egyéni körzetben kellene a rövid neveket linkesiten, hanem azoknál a pártoknál ahol van wikipédia szócikk a rövid nevekről átírányítást kell készíteni, ez 6-7 párt. (Én ezt csak azért nem tettem meg mert elkezdődött a visítozás, hogy ettől zöld linkek keletkeznek!)

Texaner vita 2018. március 23., 08:39 (CET)Válasz

1. Márpedig a Wikipédiában ismert fogalom a wikiképesség. A szócikkben szerepelhet az összes, de a kiemelt részben a lényeges pártokat érdemes szerepeltetni, mert az ad értékes információt. Az, hogy mi a kamupárt, mindenki tudja, szerintem te is.
b) Te sem soroltad föl az összes jelöltet.
2. Valóban, csakhogy az nem nagybetűs. Attól, hogy bizonyos helyen úgy írják, még nem lesz az a hivatalos nevük.
3. Ezt nem nagyon értem, de a lényeg az, hogy az összes linket elrontottad, azokat is, amelyik létező szócikkre irányultak, ugyanis mindegyik végére betették 3 vagy 4 spacet. –  Zimmy 2018. március 23., 23:11 (CET)Válasz