Vita:Boráros tér

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Coa Hungary Town Budapest big.svg Ez a szócikk témája miatt az Budapest-műhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Budapest témájú szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Infobox[szerkesztés]

Biztos, hogy ebbe a cikkbe kell infobox? A Boráros tér nem városrész, hanem csak egy tér. – PerfectmissHorse chestnut flowers.JPGide írj! 2010. május 25., 08:20 (CEST)

A Kőbánya-Kispest cikkbe tettek nemrég, ebből az elgondolásból tettem ide is. Igaz, ebben az infoboxban nem sok paraméter van, amit ki lehet tölteni, esetleg lehetne más tartalmú infobox (bár nem tudom egy utcáról, térről milyen fontosabb adatokat lehetne egy infoboxba tenni). – Tomcsy Soccerball.svg üzenet 2010. május 25., 10:00 (CEST)

Szerintem utcákról, terekről sok infoboxba való infó nincs, legalábbis még sose láttam utcacikken infoboxot. – PerfectmissHorse chestnut flowers.JPGide írj! 2010. május 25., 10:11 (CEST)

Kiszedtem, végülis semmi hasznos információ nincs ebben az infoboxban (népesség 0 fő, időzóna minek), de az elhelyezkedése viszont szemléltetésképp jó lenne (vagy arra ott a koordináta link?). – Tomcsy Soccerball.svg üzenet 2010. május 25., 10:36 (CEST)

Az elhelyezkedés megadása az jó ötlet, nem csak itt, de az összes többi utcánál. Fel is vetem a Kocsmafalon. – PerfectmissHorse chestnut flowers.JPGide írj! 2010. május 25., 10:51 (CEST)