Vita:Blut aus Nord

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Doppelgänger 13 évvel ezelőtt a(z) Jegyzet témában
Ez a szócikk témája miatt a Könnyűzenei műhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Vázlatos Ez a szócikk vázlatos besorolást kapott a kidolgozottsági skálán.
Kevéssé fontos Ez a szócikk kevéssé fontos besorolást kapott a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: Ary (vita), értékelés dátuma: 2011. április 12.
Könnyűzenei témájú szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Jegyzet[szerkesztés]

(angolul)
"Blut Aus Nord is an artistic concept,” explains Vindsval. “We don’t need to belong to a specific category of people to exist. If black metal is just this subversive feeling and not a basic musical style, then Blut Aus Nord is a black metal act. But if we have to be compared to all these childish satanic clowns, please let us work outwards [from] this pathetic circus. This form of art deserves something else than these mediocre bands and their old music composed 10 years before by someone else. "
(magyarul)
„A Blut aus Nord egy művészeti elgondolás. Ahhoz, hogy létezzünk, nem szükséges, hogy az emberek egy konkrét csoportjához tartozzunk. Ha a black metal csak ez a bomlasztó érzés, és nem egy alapvető zenei stílus, akkor a Blut aus Nord egy black metal formáció. Viszont ha ezekkel a gyerekes sátáni bohócokkal kell összehasonlítani minket, had vonjuk ki magunkat ebből a szánalmas cirkuszból. A művészetnek ez a formája többet érdemel, mint ezeket a középszerű együtteseket és a lejárt zenéjüket, amit már 10 éve megírt valaki más. ”


Ezt áttehetnéd a cikkbe. Főleg ha van hivatkozható forrás, ahonnan a kijelentés származik. – Ary vita 2010. június 22., 10:49 (CEST)Válasz

Az lesz. Archívumban elérhető a cikk. – 777 megjegyzés 2010. június 22., 11:03 (CEST)Válasz