Vita:Bátonyterenye

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

A szócikkről[szerkesztés]

A szócikket a korábbi állapotából (melyhez ugyancsak volt némi közöm) elkezdtem folyamatosan kibővíteni és átalakítani a látott kiemelt Balkány szócikk láttán. Van néhány forrás ami alapján szépen meg tudom növelni a tartalmát, tehát amikor lesz időm, akkor ezzel fogok foglalkozni.– Doubler vita 2009. január 17., 17:53 (CET)

átdolgozni-sablon[szerkesztés]

A képeslapgyűjtemény-szekció nyelvezete nem jó, át kell írni, továbbá a jogsértést meg kell szüntetni. Több hibát most nem veszek elő, mert az említett kettő a legdurvább. Ezek miatt egyébként megtekintettnek sem szeretném jelölni. Sok sikert a szócikk bővítéséhez! Messiah, pertraktáció, Kérem, vandalizálja a szerklapomat! 2009. január 19., 01:09 (CET)

Update: azonban, ha az a két hiba eliminálódik, simán jelölhető. Ha ~1 órán belül senki nem nyúl hozzá, akkor majd én törlök. Messiah, pertraktáció, Kérem, vandalizálja a szerklapomat! 2009. január 19., 01:11 (CET)
Update: rám nem jellemző módon bőségesen töröltem és átírtam pár dolgot. A sablonok létjogosultságát majd megállapítja valaki. Messiah, pertraktáció, Kérem, vandalizálja a szerklapomat! 2009. január 19., 02:08 (CET)

Solymossy vagy Solymosy[szerkesztés]

Tisztázni kellene, hogy melyik a helyes családnév, mivel a komáromi és a szőnyi Solymosy-Gyürky kastélyok rövid (szimpla) s-sel szerepelnek, itt pedig Solymosy Jenő szintén. --Voxfax vita 2014. augusztus 7., 12:02 (CEST)