Vita:Ausztrália a 2008. évi nyári olimpiai játékokon

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Bahusz 14 évvel ezelőtt a(z) Néhány apróság témában
Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Olimpiai témájú szócikkek (teljes besorolás)
Sport témájú szócikkek (teljes besorolás)

Néhány apróság[szerkesztés]

Tudom, hogy ez egy mintacikknek épülő szócikk, és még nincs kész, de azért megjegyezném, hogy:

  • Asztalitenisznél - elég lenne csak a játszmák végeredménye. Nekem egy átlagos méretű képernyőm van, de épp hogy kifér így a táblázat (kb. 2-3 cm maradt a táblázattól jobbra), ha még egy fordulót játszik egy sportoló, az már nem fér ki, nem is beszélve arról, amelyik a döntőig jutott.
  • Atlétikánál - elég lenne az adott fordulóban elért összesített helyezés, nem látom értelmét feltüntetni az összesített mellett a futamon elértet is, a lényeg úgyis az előző. És persze a futamelsőség, mondjuk a selejtező első futamában elég semmitmondó, mert ez összesítettben nem ér egy helyet az első 60-ban sem, mert általában a kvalifikációs idők alapján állítják össze a futamokban indulók névsorát. (ez érvényes az úszásnál is)
  • Vigaszág - találtam az angol wikipédiában egy elég szimpatikus megoldást ([1] - a hódeszkánál), nem lehetne e, átültetni ezt a megoldást hozzánk is? A barna szín helyett (amelyik már szerepel nálunk más értelemben) lehetne egy másik színt választani. – Bahusz vita 2010. április 16., 18:34 (CEST)Válasz