Vita:A Spongyabob Kockanadrág epizódjainak listája

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Animation disc.svg Ez a szócikk témája miatt az Rajzfilmműhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Jól használható Ez a szócikk jól használható besorolást kapott a kidolgozottsági skálán.
Közepesen fontos Ez a szócikk közepesen fontos besorolást kapott a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: Dj (vita), értékelés dátuma: 2014. április 24.
Rajzfilmekkel kapcsolatos szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Átalaktítás[szerkesztés]

Elkezdtem a lapon nagyobb átalakítást kezdeni amely ebből áll:

  • az évadok epizódjait bemutató sablonok cseréje
  • minden évadnak külön szócikk létrehozása bővebb információkkal is

--dr.Garfbob10(2) Wall25.gif labirintus 2012. szeptember 8., 13:03 (CEST)

Sok sikert, kitartást!--Petej vita 2012. szeptember 14., 23:44 (CEST)
Köszi :-) --dr.Garfbob10(2) Wall25.gif labirintus 2012. szeptember 16., 10:44 (CEST)

Bővítés[szerkesztés]

A Spongyabob 10. és 11. évadnak, illetve 9. évad maradék részének nincs részletes információja, hogy miről szólnak egyes epizódok. Ezért arra gondoltam, hogy megcsinálnám ezt a 2 lapot, ha nem gond a lap szerkesztőjének, illetve magának a Wikipédiának. - Markocska1916 vita 2018. április 13., 7:14

Szemét[szerkesztés]

Ezzel a szóval is lehetne illetni ezt az oldalt. Kérdem én, hogy miért kell kitölteni előre magyar címekkel a táblázatokat, ha azok nem is a hivatalos címek? A 11. évad felét le sem adták még, de már beírta valaki mindegyik rész magyar címét. Még a szinkronizálást sem kezdték el. Egyes címek tényleg válhatnak hivatalossá is a bemutatáskor, de ezt nem lehet előre tudni. Más címek pedig olyan magyartalanok, hogy kár is kitenni. Aztán persze senki sem fog foglalkozni a címek javításával, mert látják, hogy már ki van töltve a teljes táblázat és nem fogja venni a fáradtságot, hogy megnézze, tényleg az van-e oda írva, mint amit bemondtak a tévében.

Múltkor már kiszedtem a felesleget, most nem fogom, mert esélytelen lenne a küzdelem. – BloggerHU vita 2018. április 14., 22:52 (CEST)

Visszanézve úgy látom, hogy a legtöbb ilyen szerkesztés IP címektől és nem megerősített szerkesztőktől van, tehát lehetne kérni esetlegesen a lap jó időre való levédetését (emlékeim szerint ezt valamelyik Kocsmafalon lehet kezdeményezni).– Garfbob10 Deadmaddy.png labirintus 2018. április 15., 01:10 (CEST)
Bár jobban belegondolva talán inkább az adminisztrátorok üzenőfalán kellene ezt kérni. – Garfbob10 Deadmaddy.png labirintus 2018. április 15., 01:52 (CEST)
@Dr.Garfbob10(2): Köszi, hogy vetted a fáradtságot és kitörölted a felesleget, illetve azt is, hogy válaszoltál. Adok egy utolsó esélyt a lapnak, ha időközben majd újra rossz irányba változna, akkor megteszem majd a szükséges lépéseket! Köszi mégegyszer! – BloggerHU vita 2018. április 16., 17:38 (CEST)