Vigyázat, szülővel vagyok!

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Vigyázat, szülővel vagyok!
Műfajvetélkedő

MűsorvezetőÖrdög Nóra

Országmagyar Magyarország
Nyelvmagyar
Évadok1
Epizódok20
Gyártás
Részenkénti játékidő85 perc
Sugárzás
Eredeti adó
Eredeti sugárzás2018. április 30.2018. május 25.
KorhatárTizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
SablonWikidataSegítség

A Vigyázat, szűlővel vagyok! a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorának spin-offja.

A műsor 2018. április 30-án indult a TV2-n. Műsorvezetője Ördög Nóra volt.

Története[szerkesztés]

2018 áprilisában a TV2 Csoport bejelentette, hogy egy újabb, vetélkedőt indít, amelyhez hasonló a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorával. Ebben az évben bejelentették a műsor kezdési időpontját.[1][2]

A műsor menete[szerkesztés]

A Vigyázat, szülővel vagyok!-ban vicces csínytevésekkel és sosem hallott kamaszkori történetekkel várják a nézőket. Az új szériában a híres felnőttek közösen vetélkednek majd szüleikkel, akik nem riadnak meg attól, hogy kendőzetlenül meséljenek gyermekeikhez fűződő emlékeikről. Legyen szó kvízről, memóriajátékról, vagy éppen körülírásról, a szereplők itt is a már megszokott kihívások elé állnak, ám ezúttal felnőtt köntösbe bújtatva várják őket a feladványok. Az új műsorban közkedvelt sztárokat láthatunk majd szüleikkel együtt játszani az akár egymillió forintos nyereményért, amit jótékony célokra ajánlanak majd fel.

Források[szerkesztés]

  1. AJ: Új műsorral tér vissza Ördög Nóra (magyar nyelven). SorozatWiki, 2018. április 16. (Hozzáférés: 2024. február 22.)
  2. AJ: Új szórakoztató műsor indul ma este (magyar nyelven). SorozatWiki, 2018. április 30. (Hozzáférés: 2024. február 22.)