Szerkesztővita:Zwitter

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Ary 14 évvel ezelőtt a(z) témában

Mann gegen Mann[szerkesztés]

Hello! Látom, kicsit hadilábon állsz a magyar nyelvvel. Amiket a Rammstein-cikkekben mostanában összeirogattál az fogalmazás szempontjából fájdalmas. Gondolom, angolból vagy németből fordítgatod ezeket a szövegeket, de légyszi olvasd át többször, amit leírsz, hogy hogyan mondanád a saját szavaiddal, és inkább írd le úgy! – Ary vita 2009. november 10., 21:31 (CET)Válasz

Üdv!

Teljesen igazad van, már cenzúráztam is az egyes mondatokat/szavakat, de nem tudtam más szavakkal megfogalmazni az egyes dolgokat, pedig igyekeztem. A legtöbb dolgot magamtól írtam, a többit egy-egy helyről másoltam ki, de külföldi oldalról csakis az infókat szedtem le.

Zwitter

[szerkesztés]

Ha nem fordítási hibákról van szó, hanem magadtól írtál ilyen minőségben, akkor kicsit korai még neked a Wikipédiát szerkeszteni, mivel nincs még kialakult íráskészséged, nem tudsz kerek mondatokat fogalmazni, satöbbi. Nem bántásból mondom, csak kímélendő attól, hogy folyton más szerkesztők ledorongolását kelljen hallgatnod. Azért itt van némi olvasnivaló:

Ary vita 2009. november 11., 10:58 (CET)Válasz

Én mindent értek, csak a Pussy-t volt nagyon nehéz megfogalmazni, mivel egy nagyon primitív videóról van szó, aminek tartalmát tudományosan nehéz volt leírnom. Akárhogy is... bárki nyugodtan szerkesztheti őket, de előre meg mondom, hogy nem fog tudni jobb szavakkal kifejező leírást készíteni. Valóban kezdő vagyok, és nem is túl jó a fogalmazásom, de kérlek vedd figyelembe azt amit elvállaltam.