Szerkesztővita:Tejfel Ádám Valentin

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt SkuwiK 1 évvel ezelőtt a(z) Szerkesztési összefoglaló témában

Üdvözlök mindenkit a vitalapomon! Én igazából KISS Jennifer vagyok, csak átneveztem magam, hogy senki ne higgye azt, hogy lány vagyok, nem vagyok újonc!

Szerkesztési összefoglaló[szerkesztés]

Szia! Láttam, szerkesztetted az 'Ubuntu (Linux-disztribúció)' szócikket. Szerkesztésed jónak tűnik, örülök, hogy foglalkozol a témával, de szeretném felhívni figyelmedet, a szerkesztési összefoglaló megadásának fontosságára. Ez megjelenne a laptörténetnél és átláthatóbbá tenné azt. Az itt látható szerkesztési méretváltozás alacsony értéke nem jelenti azt, hogy nem történt egyébként hatalmas szócikk átszerkesztés, ezért (is) a legapróbb szerkesztést is illik ellátni szerkesztési összefoglalóval (pl. vessző jav., dátum jav., elütések jav. ...). Kérlek a jövőben te is írj! Ezt pl. megteheted ha - akár a szerkesztés után - a 'forrásszöveg szerkesztése' fülre mész és ott az 'Összefoglaló, az információ eredete:' alatt található mezőben adod meg a szerkesztési összefoglalót, és csak utána kattintasz a (nem sokkal lejjebb található) 'Változtatások közzététele' gombra. Ha kérdésed van, keress bátran a vitalapomon. Ha tudok, segítek. További szép napot!
Ui.: A lap 2022. június 2., 17:09-kori változatánál szerepelhetett volna pl. ez: infoboxban kép frissítése; Ubuntu Mate leírásának bővítése
SkuwiK ... v i t a    2022. június 5., 15:14 (CEST)Válasz