Szerkesztővita:Qca

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Fmvh 6 évvel ezelőtt a(z) Virtualmanager törlése témában

Én sem támogatnám, hogy egy internetes lexikon lapjaiba egy játékról kéne linket berakni. A lásd még fejezetbe Forma–1-es információk valók. De ezt félretéve én is örülnék, ha csatlakoznál a műhelyhez! Tukan okoskodik 2008. március 15., 17:18 (CET)Válasz

Bocsánat a késői válaszért. Szívesen csatlakozom, szerintem mérnök informatikus hallgatóként megvan a kellő hozzáértésem is, Forma1 rajongóként az elhivatottságom, csak sajnos időm nincs túlontúl sok. Viszont! Megkérdezhetem, hogy miért szedted le egynéhány csapat/pilóta adatlapjáról a külső hivatkozások közül az általam odarakott linkeket? Szerintem az az adatlap elég jól összefoglalja azokat a tudnivalókat, amiket az adott csapatról/pilótáról tudni érdemes. Ráadásul magyar, amit a hivatalos honlapokról nehéz lenne elmondani. Az meg már csak mellékes, hogy esetleg a felhasználó, aki a linket nézi, kedvet kaphat a játékhoz is. Akár.

Qca - 2008. március 20., 15:55 (CET)


Ahogy gondolod, végülis maradhatnak az adatlapok. De lehetőleg hivatalos forrásokat kéne megjelölni a versenyzőkhöz csapatokhoz. A Forma–1 szócikkben el tudnám képzelni azt, hogy lenne egy fejezet Formula–1-es játékok címmel, és abba bele lehetne rakni a Virtualmanagert is. Volt néhány megszűnt csapatnál pl.: a Jaguar Racingnél, hogy A Jaguar utódjának, a Red Bull Racing-nek az adatlapja a VirtualManager.hu-n. Ez viszont szerintem teljesen felesleges, mivel ez már nem a Jaguarról, hanem a RBR-rők szól. A többi tőlem maradhat. Ha gondolod, indíthatsz egy vitát is a Forma–1 műhely vitalapján erről, mindenki elmondaná hogy tartaná helyesnek. Tukan okoskodik 2008. március 21., 11:23 (CET)Válasz

Tukan okoskodik 2008. március 21., 11:23 (CET)Válasz

Szerintem az valami hiba (figyelmetlenség) lehetett, nem akartam kivenni hivatalos honlap linkeket. Bocsi! Megcsinálhatom a Forma-1 szócikkben a Játékok részt, és akkro lehetne hivatkozni a VirtualManager wiki-s szócikkére is. Felesleges vitalap indítása, elfogadom a véleményed a jogutódos csapatokról! Qca - 2008. március 22., 9:27 (CET)

A versenyzőknél már meglévő honlapokat nem kellett volna kivenni viszont, pl.: Hivatalos honlap. Tukan okoskodik 2008. március 21., 13:29 (CET)Válasz

Szóval mi legyen a Játékok résszel, megcsináljam? Jelenlegi csapatoknál visszaállítottam az adatlapokat, vigyázva, hogy az eredeti linkek megmaradjanak, ahol voltak. Volt ahol korábban sem volt hivatalos oldal link. Qca - 2008. március 22., 16:28 (CET)

Ha lenne kedved hozzá, nagyon sokat segítenél. Mielőtt betennéd a Forma–1 cikkbe, lementhetnéd egy allapodra, pl.: User:Qca/Munka, és ott én is meg tudnám nézni hogy mire jutottál, esetleg ki tudnánk egészíteni. A részbe bele kéne venni az internetes játékok mellett a hagyományos, számítógépes játékokat is. Ezeket valamennyire részletezni is lehetne, például kiadás, érdekességek, melyik évben játszódik.. stb. Az internetes játékoknál a Virtualmanager mellett más játékokat is meg lehetne említeni, nehogy reklámszagú legyen.

Üdv Tukan okoskodik 2008. március 23., 22:32 (CET)Válasz

Kedvem van, időm egyelőre nem sok, de igyekszem majd. Valami sablon esetleg amit használjak? Igen, én is gondoltam az egyéb (PC-s, konzolos, stb) játékokat is, valamint persze a többi online játékot is belevenni. 2008. március 24., 20:43 (CET)

VirtualManager linkek törlése[szerkesztés]

Tisztelt Qca!

A Formula–1-es Műhely vitalapján szavazást indítottunk arról, hogy maradjanak-e a Formula–1-es csapatok és versenyzők cikkeinek végén a VirtualManager linkek. Végül arra jutottunk, hogy ne, mégpedig a következők miatt: A VirtualManagernek van saját szócikke, a kifogásolt linkekből pedig nem lehet többet megtudni az adott verenyzőről/csapatról, mint amennyit már amúgy is tartalmaz a szócikk. A külső hivatkozásoknál egyébként is előnyben részesítendők a "hivatalos" honlapok, mégha idegen nyelvűek is. További problémát vet fel, hogy a honlapon értelemszerűen csak a jelelneg is, vagy a közelmúltban aktív versenyzőknek és csapatoknak van adatlapjuk, így nem kerülhet link minden F–1-es versenyzőhöz, márpedig a szócikkek formátumának egységesítése a műhely egyik kitűzött célja, ha ez egyelőre nem is feltűnő.
Kérünk tehát, hogy távolítsd el a fenti hivatkozásokat. Légy szíves vedd tekintetbe, hogy ezzel nem Rólad és a szerkesztéseidről mondunk véleményt, pláne nem a VirtualManagerről, hanem arról van szó, hogy léteznek irányelvek, amiket velünk is betartatnak és mi is igykszünk érvényesíteni a műhely érdekkörébe tartozó cikkekben. A Formula–1-es játékokról szóló lap vagy az F1 fő szócikken belüli szakasz elkészítését továbbra is támogatjuk.

Egyúttal újra invitálnánk a műhely tagjai közé, sok az elvégzendő munka, kevés a kompetens felhasználó.

További jó szerkesztést a Wikipédián! MathiasII hagyj békén a hülyeségeiddel 2008. április 17., 00:16 (CEST)Válasz

Virtualmanager törlése[szerkesztés]

Szia, a Virtualmanager szócikket törlésre jelöltem. Itt tudsz bekapcsolódni a törlési megbeszélésbe! – Fmvh vita 2017. december 21., 15:41 (CET)Válasz