Szerkesztővita:Kit36a/Dubrovnik óvárosa

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Szajci 14 évvel ezelőtt

Istvánka, Bitman, Csigabi és Hunyadym szerkesztőknek.

Kedves szerkesztőtársak! A Duvrovnik óvárosáról készülő szócikkemet SZAJCI ÚR szemétkedő beavatkozásáig figyelemmel kísértétek, amit örömmel vettem és segítségeteket megköszönöm. Ez a minősíthetetlen jellemű ember - mivel néhány külföldi wikiből összeollózott szócikkének kiigazítását elvégeztem - szabályosan kiüldözött a Wikipédia társaságából. A Hivatkozott Dubrovnik óvárosa szócikket a szerkesztő:Kit36a/Dubrovnik óvárosa allapra kimentettem és tovább szándékozom folytatni. Kérem, hogy:

  • Egyrészt a korábbiakhoz hasonlóan a továbbiakban is legyetek segítségemre.
  • Másrészt próbáljátok munkámat megvédeni ettől a - nem tudom milyen wkipédista jogokkal rendelkező - személytől.
  • Úgyszintén kérem Istvánka Szerkesztőtársat, (mivel megismert szócikkei alapján közös szemléletűek vagyunk - hogy amennyiben teheti, legyen a lapszerkesztésben korrektorom. (Láttam, hogy több szócikkemet már meglátogatta.)

Különben még annyit: 73 éves építész vagyok, s mindekor szívesen dolgoztam nálam fiatalabbakkal, közép- és főiskolán tanítottam is őket, s annyira szégyellem magam, hogy ilyen vén fejjel kellett megérnem, hogy egy félművelt ifjú leöcsizzen és ócsároljon. Úgy gondolom, készítettem már néhány elfogadható szócikket, s talán még nem vagyok szenilis (pl: Vértesszőlős Őstelep, Mevlána Múzeum, A készülő nagy Bauhaus -ciklus, néhány vöris is, és szétbarmolásáig a Rijád. Én azért kezdtem foglalkozni a wikipédiával, mert huladéktudásként a mintegy 3000-es könyvtáram tartalmát (és utazásaim miatt rengeteg fotóanyagomat, amelyből sokat jelez és hasznosít a Google is) igy gondoltam utóljára hasznosítani, még mielőtt a magam módján elszállok.

Elnézésteket kérem az alkalmatlankodásért.

Ez türhetetlen, Én nem üldöztelek ki. Olvasd csak el, hogy mit írtam, mielőtt te rámtámadtál. Szajci reci 2009. szeptember 6., 08:53 (CEST)Válasz