Szerkesztővita:Kanda

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

óEgy felhasználó, aki mindent tud de semmihez sem ért. Ennyit érdemes tudni rólam.


Szia User:Kanda!

Remélem jól fogod magad érezni itt, a Wikipedián!

Csupán egy jótanácsom van: az előnézet gomb a szerkesztőfelület alatt a barátod :) Igazából két jó tanács… a Wikipédia:Hogyan szerkessz egy lapot szintén hasznodra válhat.

Üdv, Ralesk 195.56.240.181 2003 október 18 01:38 (UTC) (tök jó, hogy az egyik lapon be vagyok jelentkezve, másikon meg nem, és mindkettő a hu.wikipedia.org-on van…)


Szia Kanda!

Jók lettek a hónapok! Végre valaki, aki nem egyszavas cikkeket írogat, és nem kell a "cikkeit" azonnal átírni! Köszönöm!

Amúgy mi a gond a bejelentkezéssel? --grin 2003 október 19 11:55 (UTC)

Ralesknek írtad: Írtad hogy figyelmembe ajánlod a Hogyan szerkessz stb. lapot nos ezt már 3 vagy 4szer elolvastam nem is ezzel van a probléma. A bajom az hogy annyi dologra kell figyelni ezt, ne csináld azt ne csináld így namszabad, úgy nemszabad stb. hogy ha ezt egy mezei felhasználó meglátja inkább átmegy máshová ez számomra tényleg egy kicsit "Elrettentő erejű". A másik az már velősebb kérdés méghozzá a Wiki Nyelvközi lapok, aminek persze magyar verziója nem létezik... Nos ha elkészíteni egy szócikket akkor azt hogyan tudom megcsinálni hogy a más nyalvűek lássák hogy létezik Magyar lap is. A saját szerkesztésűekbe persze mindig beírom a többi nyelv kódját stb. és az működik is de fordítva nem lásd itt? ha a magyarra klikkelsz gázos az URL pedig létezik! A Január Februárnál, Márciusnál ugyanez a helyzet. Esetleg még arra gondoltam hogy ez valami védelem lehet hogy nehogy gáz lapokat feltegyünk és csak egy idő után engedi meg a Magyar lapokat megnyitni. Gondolom biztos nem azt kell csinálni hogy mind a 40 nyelvet megnyitni és beírni hogy: hu:Kalendárium

  1. Mik azok, amiket nem szabad, és hol olvastad őket?
  2. Ha van egy megírt, megfelelő szintű magyar lap, akkor beírod az angol részbe legalább a hivatkozást rá. Ha vannak kedvenc neylveid vagy sok időd, beírhatod mind a csillió wikipédiába. Így működik. De van egy robot, ami képes ezeket a linkeket frissíteni, illetve sok ember is van, aki ezt teszi. Én csak az angolba szoktam beírni, onnan bárki át tudja venni.
  3. A gáz lapokat úgyis átírjuk gáztalanra, nem? :-)

Ha nem csak egyvalakivel akarsz beszélgetni, inkább a Wikipédia:Porta vagy Wikipédia:Kocsmafal a megfelelő, mert az ember nem szeret harmadik személy vitalapjára írni.... --grin 2003 október 19 12:55 (UTC)