Szerkesztővita:Horvátországinfó

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Csigabi 15 évvel ezelőtt

Szia! Örülünk, hogy érdeklődsz a Wikipédia iránt. Szeretnénk azonban felhívni a figyelmedet, hogy a szócikk témájához érdemben hozzá nem járuló, szorosan nem kapcsolódó, reklámjellegű, esetleg személyes honlapra mutató külső linkeket töröljük. Kérjük, ne írj be a szócikkekbe ilyen jellegű linkeket, hiszen a Wikipédia nem linktár. Ha a honlapodat szeretnéd reklámozni, az interneten találhatók ingyenes linkgyűjtemények, a Wikipédia oldalain nem szabad ilyeneket közzétenni, mert nem erre való. Egy-egy honlap címének tömeges jellegű, reklámcélú terjesztése a Wikipédia oldalain a szerkesztői jogaid felfüggesztésével járhat. Köszönöm a figyelmedet. – Csigabiitt a házam 2009. március 27., 15:31 (CET)Válasz

Szia!

Én meg annak örülök, hogy ilyen gyors reagálású szerkesztők vannak itt. Úgy látom amikor elkezdtem tartalmat feltölteni ide, akkor még nem igazán voltál itt.. Sok horvát települést és szigetet én hoztam létre, sok anyagot töltöttem fel.

Most azért vagyok itt mert módosultak a portál url-jei és jöttem korrigálni, hogy ne üres oldalakra mutassanak a Wiki linkjei.

Nagyon örülök annak, hogy oda figyelsz a spammelőkre. Szerintem nem azokat kéne figyelmeztetni aki értékes tartalmat tölt fel, hanem inkább azokat, akik valóban spammelnek. Szerintem nem ártana végignézni a linkeket, mert nem kevés olyan link van amiben "travel" tag található, vagy Gugi Adword-ös oldalra irányít. Ezeket kéne kigyomlálni..

További jó szerkesztést!

Üdv!